Hírek

Magabiztos Excel tudás egyenlő értékes munkavállaló?

A modern üzleti környezetben a dolgozók hatékonysága elengedhetetlen a vállalati sikerhez. A multinacionális vállalatok HR szakemberei általában egyetértenek abban, hogy az Excel tudás kulcsfontosságú Excel tanulás

 

A modern üzleti környezetben a dolgozók hatékonysága elengedhetetlen a vállalati sikerhez. A multinacionális vállalatok HR szakemberei általában egyetértenek abban, hogy az Excel tudás kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez.

 

De mégis, hogyan lehet javítani a dolgozók hatékonyságát azáltal, hogy biztosítjuk számukra a megfelelő Excel ismereteket?

 

Az Excel az egyik legfontosabb üzleti eszköz

Az Excel az egyik legelterjedtebb és legfontosabb üzleti eszköz a világon. Képessé teszi a munkavállalókat arra, hogy adatokat hatékonyan elemezzenek, és magabiztosan kezeljenek egy nagyobb információ halmazt.

 

Nem csak egy eszköz, hanem kulcs a jó teljesítményhez

A megkérdezett HR szakemberek szerint egy biztos Excel tudás rendkívül értékes előnyt jelent egy munkavállaló számára és aktívan hozzájárulhat a vállalat teljesítményéhez és a hibázási lehetőségek elkerüléséhez.

 

Az Excel használata lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezzék el az adminisztratív feladataikat. Automatizálási lehetőségeinek köszönhetően, mint például a makrók vagy a függvények, az Excel segítségével időt és erőforrásokat lehet megtakarítani, amelyek más feladatokra összpontosíthatók.

A dolgozók ezáltal jobb döntéseket hozhatnak, és gyorsabban reagálhatnak az üzleti kihívásokra és lehetőségekre. Az adatelemzés révén a vállalatok hatékonyabban működhetnek és versenyképesebbek lehetnek a piacon – pont, mint azok az értékes munkavállalói, akik tartják a lépést egy fejlődő világgal.

 

Fontos a minőségi oktatás az Excel területén is

Az Excel tudásnak a dolgozók szakmai fejlődésére is pozitív hatása van. A rendszeres személyes tréningek és online Excel tanfolyamok révén a munkavállalók képesek fejleszteni és bővíteni az Excel készségeiket, ami hosszú távon elősegíti a szakmai előrehaladást és a karrierlehetőségeket.

 

Online Excel tanfolyam vagy személyes képzés?

A személyes képzések mellett ma már egyre több online megoldás is rendelkezésre áll a vállalatoknak, hogy fejlesszék munkatársaik Excel tudását.

 

Egyre több cég ismeri fel, hogy az e-learning típusú képzések sokkal rugalmasabbak és költséghatékonyabbak a hagyományos tanfolyamoknál.

 

Amiért sokszor még ma is a személyes képzést választják a cégek az, hogy nehezen tudják rávenni a kollégákat, hogy nézzenek meg egy e-learning tananyagot.

 

Szerencsére a mai modern e-learning rendszerek biztosítani tudják kvízek és vizsgák formájában azt a számonkérést, ami arra sarkallja a kevésbé motivált résztvevőket is, hogy elvégezzék a kurzust, valamint a munkáltató pontosan tudja követni, hogy melyik résztvevő hol tart a képzési folyamatban.

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
20 Április

Tanfolyam-naptár