Bezár

Céges oktatás - Programozó Képzések

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Kezdés:

Egyre több cég dönt úgy, hogy pénzt fordít az ott dolgozók informatikai továbbképzésére. Egy fejlesztő cég számára elengedhetetlen, hogy programozói frissítsék tudásukat a legújabb, és gyorsan terjedő programnyelvek területén. Kisebb vállalkozásoknak, esetleg önkormányzatoknak pedig remek lehetőség arra, hogy weboldaluk fejlesztését saját kezükbe vegyék, és a cégen belül megvalósíthassák.

 

Céges webfejlesztő tanfolyamok

Kisvállalkozóknak,

Nagy / specifikus vállalatoknak is

Online Programozó képzés

Kisvállalkozói csomag

 

A képzés célja, hogy a vállalkozás valamelyik, vagy több munkatársa képes legyen CRM rendszerű weboldal módosítására, fejlesztésére vagy önálló létrehozására. Ehhez a WordPress rendszerét fogjuk használni, ugyanakkor a képzés messze túlmutat egy WordPress sitebuild tanfolyamon. A képzést elvégző képes lesz weboldal kinézetén a CSS-en keresztül módosítani, vagy teljesen új Template-et létrehozni, ezen felül applikációk (pluginek) átírására, illetve teljesen új pluginek megalkotására is. Így nem csupán egy passzív weboldal, de a vállalkozás fejlődésével összhangban új funkciólk írása is "házon belül" megvalósíthatóvá válik. (Itt elolvashatod, milyen előnyei vannak még egy ilyen céges képzésnek)

Bár a rendelkezésre álló keretrendszerek közül a WordPresst ismerjük meg a képzés során, a megszerzett ismeretek nagyon széles körűen használhatók, hogy csak néhány példát említsünk: Magento, Shoprenter, Drupal alapú weboldalak és webshopok esetén is.

A kisvállalkozói képzés három modulból áll és 7 hónapig tart.

1. modul: HTML és CSS, azaz Front-end

Front-end fejlesztő
(HTML+CSS, JavaScript+jQuery,
Bootstrap)
időtartam: 72 + 8 tanóra (3 hónap)
ÁR: 199.000 Ft

2. modul: WordPress

WordPress
Sitebuild
időtartam: 21 tanóra (3 hét)
ÁR: 52.500 Ft

3. modul: PHP és MySQL, azaz back-end

Adatbázis fejlesztő
PHP
SQL
időtartam: 75 tanóra
ÁR: 199.000 Ft

Kiegészítés: PHP plugin írás WordPress-ben

időtartam: 6 tanóra (egy hét)
ÁR: INGYENES

Részletes tematikát az egyes tanfolyamok neveire kattintva olvashatsz.

A három tanfolyam együttes ára: 385.000 Ft
Részletfizetés esetén: 60.000 Ft x 7 hó

 


 

Nagyvállalati oktatás

Prooktatás vállalati referenciák

Nagyobb vállalatok, valamint fejlesztő cégek számára a  személyre szabott oktatást ajánljuk, ilyenkor az adott tanfolyam exkluzív, csak az adott cég munkatársainak szól. Ennek előnye, hogy a megbízónak sokkal nagyobb beleszólása van az oktatott anyag  tartalmába, hosszába és ütemezésébe, tehát itt minden a megrendelő speciális igényeinek kielégítéséről szól. Az Asseco nevű informatikai nagyvállalat például egy szuperintenzív Angular tanfolyamra küldte el munkatársait, akik már Javascriptben és több más programnyelvben is tapasztalt fejlesztők voltak. Ez meg is látszott, hiszen az Asseco munkatársaival szupergyorsan lehetett haladni a tananyaggal. 

Céges oktatásunk személyre szabottan történhet ügyfeleink székhelyén, vagy, ami a leggyakoribb, online. Így a remote dolgozó kollégák is részt tudnak venni a képzésen. Igény esetén van lehetőségünk a már kidolgozott tanmenetünkön változtatni, hogy jobban megfeleljen azoknak az elvárásoknak, amiket a céges rendszer vagy a vállalati menedzsment támaszt; ezen felül igyekszünk céges ügyfeleink időbeosztásához mi alkalmazkodni.

Nálunk tanultak:

Allianz Technology, Asseco, Kúria, Movilitas, Invensol

Szolgáltatásunkt nem csak nagyvállalatoknak, de olyan kis- és középvállaltoknak is ajánljuk, akik fejlesztéssel, programozással foglakoznak, és szeretnék a náluk lévő team skilljeit kibővíteni.

Online Programozó képzés

Érdeklődés esetén írja meg elképzelését és kérjen személyre szabott ajánlatot az info@prooktatas.hu címen! 

 

 

Jelentkezz itt vagy keress fel egyedi ajánlatért!

HTML / CSS
22 Június
24 Június
Python
25 Április
24 Június
eleje Szept.
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
22 Június
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár