Django

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

A Django egy Pythonra épülő keretrendszer. Előnye a natív Pythonnal szemben a már beépített magas fokú biztonság, a kiváló skálázhatóság és hogy komplex back-end funkciókat sokkal gyorsabban megvalósíthatunk a keretrendszer nyújtotta lehetőségek kihasználásával. Nem véletlen, hogy a PBS vagy az Instagram mögött álló rendszer is Djangot használ. A Django népszerű az IT vállalatok körében is, mivel gyorsan létre lehet vele hozni komplex rendszereket.

 

Python és Django

Tudd meg,

hogy meg vannak-e a képességeid a programozó szakmához!

A tanfolyam 2 részből áll:

A tanfolyam 2/3-ában egy statikus, full stack - Adatbázis, Backend API-k és Forntend - projektfeladat keretében megismerjük a Django framework alap működését, fájl struktúráját és beépített lehetőségeit. 

A kurzus maradék idejében a Django Rest Framework használatának alapjait fogjuk elsajátítani, amellyel REST API-k fejlesztését fogjuk véghezvinni.

A DRF nagyon nagy népszerűségnek örvend a Python backend fejlesztés során, mert nagyon sok hasznos dolog van hozzáfejlesztve – serializerek, routerek, stb. – amelyek jelentősen fel tudják gyorsítani a fejlesztést.

 

Django programozó tanfolyam tematikája:

Django 3 keretrendszer felépítése

 

Django Router

Django Model   

Django View

Django Templating

3rd party library - Django Rest Framework (DRF)


A Django programozó tanfolyam időtartama 48 tanóra (8 hét) 

Ára: 155.000 Ft 

Vágj bele a programozó képzésünkbe!