FRONT-END WEBFEJLESZTŐ SPECIALISTA képzés

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Azt programozni, amit látsz, erről szól ez a három modulból álló képzés. A front-endesek feladata a weboldalak és applikációk megjelenésének programozása, tehát annak a felületnek a kialakítása, amin a felhasználók kapcsolatba lépnek velünk.

Last minute akció! A január 18 és január 31. között jelentkezők, a fent megjelölt időpontokban induló tanfolyamokra 30.000 Ft kedvezményt kapnak! Havi részletfizetés esetén az első három részletből kerül levonásra a 10.000 Ft kedvezmény.

 

Front-end specialista

Programozó képzés

Tudd meg, hogy megvannak-e a képességeid
a programozó szakmához!

 

Első lépésként megismerkedünk a HTML programozással*, mindennek az alapjával, majd a reszponzivitáshoz elengedhetetlen CSS-sel, felpörgetjük a weboldal fejlesztést a Bootstrappel, és végül belekóstolunk a programozásba a jQuery megismerésével. Ez az első modul.

A második modulban megismerkedünk a JavaScript-tel, ami már egy igazi programnyelv, napjainkban a webfejlesztés elengedhetetlen része.  AJAX lekérdezések és rengeteg egyéb finomság, amit csak egy böngésző ablakból el lehet indítani. Az utolsó órán pedig megismerkedünk a Typescript alapjaival. (Ennek a képzésnek a keretein belül nem tanuljuk a back-end oldali JavaScriptet, de a tanulóknak lehetőségük van erre pluszban beiratkozni) 

A harmadik modul során egy magas szintű JavaScript keretrendszerben való programozást fogsz elsajátítani. Itt választhatsz a három legelterjedtebb rendszer közül: Vue.js (3 hónap), React programozó (3 hónap) és Angular fejlesztő (4 hónap) közül választhatsz.  Ezzel a tudással  leszel front-end  programozó specialista.

A 3 modulra való együttes szerződés esetén lényegesen kedvezőbb árat kapsz, mint az egyes tanfolyamokra külön-külön!

A 3 modulból álló képzést egy rövidebb, 6 hetes Ionic tanfolyammal is kiegészítheted, amivel képes leszel a meglévő webes programodból mind Androidon, mint iOS-en futó mobil applikációt faragni.

* HTML programozó nem létezik. A HTML egy leíró nyelvként egy weboldal tartalmát határozza meg (szöveg, kép…). A CSS pedig azt írja le, hogy az adott tartalom, hogyan is nézzen ki különböző eszközökön futtatva.

 

ÁRAK ÉS ÓRASZÁMOK

 

1. modul: Front-end

Front-end fejlesztő
(HTML+CSS, JS alapok + jQuery,
Bootstrap)
időtartam: 82 tanóra (3 hónap)
ÁR: 199.000 Ft
 

2. modul: JavaScript (OOP) programozó képzés

Csak front-end oldal!
Időtartam: 72 tanóra (3 hónap)
ÁR: 199.000 Ft
 

3. modul: JS keretrendszerek közül választási lehetőségek:

 

 

Részletes tematikát az egyes tanfolyamok neveire kattintva olvashatsz.

 

A három tanfolyam együttes ára: 597.000 helyett 499.000 Ft
Részletfizetés esetén: 61.000 Ft x 9 hó

Amennyiben a 3. modulnak az Angulart választod, akkor a teljes képzés ára:
647.000 Ft helyett 569.000 Ft.
Részletfizetés esetén: 61.000 Ft x 10 hó

 

Legyél Te is front-end programozó!