FRONT-END WEBFEJLESZTŐ SPECIALISTA képzés

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Időpontok: hétköznap este / szombat napközben

Kezdés:  |   | 

Azt programozni, amit látsz, erről szól ez a három modulból álló képzés. A front-endesek feladata a weboldalak és applikációk megjelenésének programozása, tehát annak a felületnek a kialakítása, amin a felhasználók kapcsolatba lépnek velünk.

 

Frontend specialista

Programozó képzés

Tudd meg, hogy megvannak-e a képességeid
a programozó szakmához!

 

Első lépésként megismerkedünk a HTML programozással*, mindennek az alapjával, majd a reszponzivitáshoz elengedhetetlen CSS-sel, felpörgetjük a weboldal fejlesztést a Bootstrappel, és végül belekóstolunk a programozásba a jQuery megismerésével. Ez az első modul.

A második modulban megismerkedünk a JavaScript-tel, ami már egy igazi programnyelv, napjainkban a webfejlesztés elengedhetetlen része.  AJAX lekérdezések és rengeteg egyéb finomság, amit csak egy böngésző ablakból el lehet indítani. Az utolsó órán pedig megismerkedünk a Typescript alapjaival. (Ennek a képzésnek a keretein belül nem tanuljuk a back-end oldali JavaScriptet, de a tanulóknak lehetőségük van erre pluszban beiratkozni) 

UPDATE: a munkaerőpiaci igényekhez igazodva 2023 második felétől a TypeScript programozás is a 'Front-end fejlesztő specialista' képzésünk része.

A harmadik, TypeScript modulunk egyfajta kiegészítése az előzőnek, ugyanis a TypeScript a JavaScript egy változata, illetve kiterjesztése. Egyben a továbbtanulás alapja minden JS alapú keretrendszer elsajátításásához.

A negyedik modul során egy magas szintű JavaScript keretrendszerben való programozást fogsz elsajátítani. Itt választhatsz a három legelterjedtebb rendszer közül: Vue.js (3 hónap), React programozó (3 hónap) és Angular fejlesztő (4 hónap) közül választhatsz.  Ezzel a tudással  leszel front-end  programozó specialista.

A 4 modulra való együttes szerződés esetén lényegesen kedvezőbb árat kapsz, mint az egyes tanfolyamokra külön-külön!

A 4 modulból álló képzést egy rövidebb, 6 hetes Ionic tanfolyammal is kiegészítheted, amivel képes leszel a meglévő webes programodból mind Androidon, mint iOS-en futó mobil applikációt faragni.

* HTML programozó nem létezik. A HTML egy leíró nyelvként egy weboldal tartalmát határozza meg (szöveg, kép…). A CSS pedig azt írja le, hogy az adott tartalom, hogyan is nézzen ki különböző eszközökön futtatva.

 

ÁRAK ÉS ÓRASZÁMOK

 

1. modul: Front-end

Front-end fejlesztő
(HTML+CSS, JS alapok + jQuery,
Bootstrap)
időtartam: 72 + 8 tanóra (3 hónap)
ÁR: 199.000 Ft
 

2. modul: JavaScript (OOP) programozó képzés

Csak front-end oldal
Időtartam: 75 tanóra (3 hónap)
ÁR: 239.000 Ft
 

3. modul: TypeScript programozás

TypeScript programozás OOP szemlélettel
Időtartam: 24 tanóra (1 hónap)
ÁR: 79.000 Ft

 

4. modul: JS keretrendszerek közül választási lehetőségek:

 

 

Részletes tematikát az egyes tanfolyamok neveire kattintva olvashatsz.

 

 

A három tanfolyam együttes (kedvezményes) ára 2024-ben induló képzések esetén: 781.000 Ft helyett 677.000 Ft

Részletfizetés esetén: 62.000 Ft x 12 hó

 

 

Legyél Te is frontend programozó!

HTML / CSS
10 Január
16 Január
27 Január
Python
16 Január
22 Január
PHP
8 Január
16 Január
27 Január
Full-stack
10 Január
16 Január
27 Január
C#
14 November
18 November
31 Január