Online tanfolyam

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Kezdés:

Bár van lehetőség személyes részvételre is Budapesten, már minden webfejlesztő és programozó képzés elvégezhető online is. A szerződéskötés, felmérő teszt, vizsga szintén online történnek. Így utazás helyett több időd marad tanulni!

elvégezhető online is

minden webfejlesztő és programozó tanfolyamunk

Online programozó képzés

A Zoom program segítségével követheted nyomon a tanórákat, kérdezhetsz és, ha elakadtál valahol meg tudod osztani a képernyőképedet a tanárral. A tanár tud ábrákat rajzolni, mint egy tantermi oktatás esetén a táblára. A tanóra végén az egész óra felkerül egy zárt Youtube csatornára, amit megosztunk az adott csoport diákjaival. Így vissza tudod nézni, a teljes óra anyagát, ha esetleg lemaradtál valahol, vagy egyszerűen csak ismételni szeretnél.

A tanfolyam során megírni szükséges teszteket és vizsgát is online fogod tudni beadni. A tanórákon kívüli kommunikációt pedig a fejlesztők körében nagyon népszerű Slack nevű chatprogram segíti.

 

Mit tanulhatsz meg ONLINE?

1. Modul: Front-end fejlesztés
HTML, CSS, Javascript, Bootstrap

Egy webfejlesztő számára az első és legfontosabb lépés a Front-end elsajátítása. A webfejlesztő ezzel alkotja meg a weboldal kinézetét desktop gépen és mobiltelefonon egyaránt. A HTML és CSS alapok megismerése a mai online világban már alapvető dolog.

Ára: az Online kedvezménnyel 199.000 Ft. (vagy 61.000 x 3)

Tematika

 

2. Modul: Back-end programozó PHP + MySQL

PHP + MySQL adatbázis fejlesztő rendszerek elsajátítása nagyon fontos. Ezzel már felhasználóktól kérünk be adatokat, tároljuk őket és akár saját admin felületünkön kezelhetjük azokat. Munkavállalás szempontjából ez a legfontosabb modul, mivel a PHP és SQL rendkívül széleskörűen elterjedtek.

Ára: az Online kedvezménnyel 239.000 Ft. (vagy 82.000 x 3)

Tematika

 

3. Modul: JavaScript programozó képzés

A JavaScript a jövő program nyelve, ez nem is lehet kérdés. A JS egy multifunkcionális, hihetetlen népszerű programnyelv, amivel programozhatunk, web appokat, játékokat, animációkat, intelligens kérdőíveket, valamint kommunikálhatunk vele a felhasználó és egy adatbázis között. Folyamatosan fejlődik és bővül .

Ára:  239.000 Ft. (vagy 83.000 x 3)

Tematika

4. Modul: TypeScrip programozó képzés

TypeScript programozás
TS modulok és TS könyvtársak
időtartam: 24 tanóra (1 hónap)
ÁR: 79.000 Ft

Teljes, full-stack webfejlesztő tanfolyam

Az 1. 2. 3. és 4. modul elvégzésével teljes értékű junior webfejlesztő leszel. Innen már csak rajtad múlik, melyik munkakörben melyik irányba fejlődsz tovább.

Ára: A három modul együtt olcsóbb. A  12 hónapos online képzés ára csak 677.000 Ft (vagy 62.000 x 12).

Összesített tematika

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008338

 

Excel és egyéb Microsoft tanfolyamok

Tanfolyamaink nem titkolt célja, hogy olyan gyakorlati tudást biztosítsunk hallgatóinknak, amit a hétköznapi munkavégzésük során kamatoztathatnak. Képzésünk sokrétű, kezdők és haladók számára is elérhető modulokkal várjuk azokat a tanulókat, akik önállóan, saját időbeosztás szerint sajátítanák el az Excel és egyéb Microsoft alkalmazások fortélyait.

Ára: 44.900 Ft-tól   ExcelNeked.hu

 

 

 

Mire várnál?

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár