Online tanfolyam

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Kezdés:

Bár van lehetőség személyes részvételre is Budapesten, már minden webfejlesztő és programozó tanfolyamunk elvégezhető online is. A szerződéskötés, felmérő teszt, vizsga szintén online történnek. Így utazás helyett több időd marad tanulni!

elvégezhető online is

minden webfejlesztő és programozó tanfolyamunk

A Zoom program segítségével követheted nyomon a tanórákat, kérdezhetsz és, ha elakadtál valahol meg tudod osztani a képernyőképedet a tanárral. A tanár tud ábrákat rajzolni, mint egy tantermi oktatás esetén a táblára. A tanóra végén az egész óra felkerül egy zárt Youtube csatornára, amit megosztunk az adott csoport diákjaival. Így vissza tudod nézni, a teljes óra anyagát, ha esetleg lemaradtál valahol, vagy egyszerűen csak ismételni szeretnél.

A tanfolyam során megírni szükséges teszteket és vizsgát is online fogod tudni beadni. A tanórákon kívüli kommunikációt pedig a fejlesztők körében nagyon népszerű Slack nevű chatprogram segíti.

 

Mit tanulhatsz meg ONLINE?

1. Modul: Front-end fejlesztés
HTML, CSS, Javascript, Bootstrap

Egy webfejlesztő számára az első és legfontosabb lépés a Front-end elsajátítása. A webfejlesztő ezzel alkotja meg a weboldal kinézetét desktop gépen és mobiltelefonon egyaránt. A HTML és CSS alapok megismerése a mai online világban már alapvető dolog.

Ára: az Online kedvezménnyel 179.000 Ft. (vagy 61.000 x 3)

Tematika

 

2. Modul: Back-end programozó PHP + MySQL

PHP + MySQL adatbázis fejlesztő rendszerek elsajátítása nagyon fontos. Ezzel már felhasználóktól kérünk be adatokat, tároljuk őket és akár saját admin felületünkön kezelhetjük azokat. Munkavállalás szempontjából ez a legfontosabb modul, mivel a PHP és SQL rendkívül széleskörűen elterjedtek.

Ára: az Online kedvezménnyel 199.000 Ft. (vagy 68.000 x 3)

Tematika

 

3. Modul: JavaScript

A JavaScript a jövő program nyelve, ez nem is lehet kérdés. A JS egy multifunkcionális, hihetetlen népszerű programnyelv, amivel programozhatunk, web appokat, játékokat, animációkat, intelligens kérdőíveket, valamint kommunikálhatunk vele a felhasználó és egy adatbázis között. Folyamatosan fejlődik és bővül .

Ára:  249.000 Ft. (vagy 67.000 x 4)

Tematika

 

Teljes, full-stack webfejlesztő képzés

Az 1. 2. és 3. modul elvégzésével teljes értékű junior webfejlesztő leszel. Innen már csak rajtad múlik, melyik munkakörben melyik irányba fejlődsz tovább.

Ára: A három modul együtt olcsóbb. A  10 hónapos online képzés ára csak 529.000 Ft (vagy 58.000 x 10).

Összesített tematika

 

A 2023 szeptemberében  induló új tanévre, új tanfolyamainkra mindenképp érdemes már augusztusban vagy szeptember legelején  szerződni, ugyanis a maximális létszám fix! Csoportjaink jellemzően 8-10, maximum 12 fősek, így a csoportok betelhetnek, ha nem jelentkezel időben.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008338

 

 

 

Mire várnál?

HTML / CSS
10 Január
16 Január
27 Január
Python
16 Január
22 Január
PHP
8 Január
16 Január
27 Január
Full-stack
10 Január
16 Január
27 Január
C#
14 November
18 November
31 Január