Hírek

Miért éri meg a Prooktatás esti programozó képzéseit választani?

Az informatika és a programozás területe egyre fontosabbá válik a világban, és a technológiai fejlődés miatt egyre nagyobb igény van a jól képzett programozókra. Az esti programozó képzés

Esti webfejlesztő tanfolyam vagy programozó képzés otthonról

 

 Az esti programozó képzés egy kiváló lehetőség lehet azoknak, akik szeretnék fejleszteni szakmai készségeiket és karrierjüket, miközben képesek megőrizni nappali elfoglaltságaikat.

 

Hétéves tapasztalat

A Prooktatás immár hét éve foglalkozik azzal, hogy a programozást tanulni vágyók rugalmas időbeosztással vágjanak bele új hivatásukba, vagy meglévő készségeik továbbfejlesztésébe. Az esti programozó képzés lehetővé teszi, hogy napközben más elfoglaltságaid legyenek, például megtartsd a még biztonságot nyújtó jelenlegi állásod, vagy akár folytatni tudd más irányú tanulmányaidat. Így könnyedén illesztheted az új professziót az életedbe, anélkül, hogy fel kellene adnod a meglévő kötelezettségeidet. Tanulási, fejlődési lehetőség és anyagi biztonság, kettő az egyben!

 

Karrierépítés kockázatok nélkül

Kezdj új életet kockázat nélkül! Sokan dolgoznak másik területen, vagy rendelkeznek más típusú szakképzettséggel, ám az idők során rájöttek, hogy a programozásban rejlik az igazi lehetőség karrierjük és anyagi biztonságuk szempontjából. Az esti képzés lehetővé teszi számukra, hogy fokozatosan fejlesszék programozói készségeiket, miközben megtartják jelenlegi munkahelyüket, ezzel pedig a biztos jövedelmet is.

 

Gyorsabb fejlődési lehetőség

Vedd magabiztosan az akadályokat! Az esti programozó képzések gyakran kisebb csoportokban zajlanak, ami lehetőséget ad a személyes mentorálásra. A kisebb tanulói csoportok segíthetik a hallgatókat abban, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki az oktatóikkal, akik pedig a tananyag könnyebben megértését segíthetik így elő.

 

Projektorientált tanulás

Ne csak tanulj, gyakorold is, amit megtanultál! Az esti programozó képzések gyakran komolyabb hangsúlyt helyeznek a gyakorlati fejlődésre, vagyis a valódi projektekre. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek, és alkalmazzák a tanult elméleti ismereteket valós problémák megoldásában.

 

Otthoni kényelem

Nem kell a várost járnod, ha minket választasz! A Prooktatás esti programozó képzései online is választhatók, ennek köszönhetően az otthoni környezetben történő tanulás kényelmes és könnyen személyre szabható. Az online programok segítségével az oktatóanyagokat és feladatokat bárhol és bármikor elérheted, csupán internetkapcsolat és egy laptop segítségével.

 

Kiváló karrierlehetőségek

A programozókra egyre nagyobb szükség van a munkaerőpiacon, és az esti programozó képzések sikeres elvégzése után a pályaváltók előtt új karrierlehetőségek nyílnak meg. A szoftvertervező cégek, informatikai vállalatok és egyéb iparágak általában nagyra értékelik azokat, akik elkötelezettek a folyamatos tanulás mellett. Az informatika biztos jövőt jelent!

Az esti, online programozó képzés kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék kibővíteni ismereteiket és fejleszteni szakmai készségeiket. Ideális választás lehet mindazok számára, akik rugalmas tanulási feltételeket keresnek, és elkötelezettek a programozói készségeik fejlesztése mellett. Könnyedebb időbeosztással, személyes mentorálással és projektorientált tanulási módszerekkel, az online térnek köszönhetően pedig a globális közösség támogatásával ezek a képzések ideálisak azok számára, akiknek a napközbeni elfoglaltságaik miatt nehezebb részt venni hagyományos nappali képzéseken.

 

De mikor vannak az esti programozó képzések?

Az esti órák hetnete kétszer 17:30-tól 20:00-ig tartanak, és hetente kétszer kerül rájuk sor: vagy hétfőn-szerdán, vagy kedden és csütörtökön este vannak a képzések. Egyes csoportjaink közös megegyezéssel megbeszélik az oktatóval, hogy fél órával később kezdődjék az oktatás, tehát ezekben a csoportokban este 18:00-tól 20:30-ig tartanak az órák.

De mi történik, ha egyik-másik nap "bent tartnak" a munkahelyen, azaz nem érsz időben haza? Ne ggódj, ez mással is előfordul! Ezért minden óráról teljes felvétel készül, amit nagyon felhasználó-barát módon, zárt youtube csatornánkon belül tudsz visszanézni.

 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
24 Április
8 Május

Tanfolyam-naptár