PROGRAMOZÓ KÉPZÉS (szofverfejlesztő)

2022.szeptember 12.

Míg korábban csak a nehézkes Java vagy C nyelvekben lehetett szoftvereket, asztali alkalmazásokat fejleszteni, ma már itt van a sokkal felhasználóbarátabb Python, ami nem véletlenül hódította meg villámgyorsan az informatika világát.
A Django keretrendszerrel pedig feltúrbózhatjuk a fejlesztés sebességét, ráadásul könnyen összeköthetővé teszi a gépünkön futó programot egy webes alkalmazással.

PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

szofverfejlesztő

Python és Django

A kettő elsajátításával programozó szoftverfejlesztő leszel, de akár back-end webfejlesztő specialistaként is elhelyezkedhetsz.

 

Python

A Python programnyelv egy általános célú, nagyon magas szintű programozási nyelv, évről évre egyre elterjedtebb a szoftverfejlesztésben. Ennél a programnyelvnél az absztrakciók mértéke elég magas, ennek ellenére, sőt igazából épp ezért a nyelv szintaktikája talán a legkönnyebbnek mondható a szoftverfejlesztésre is használt programnyelvek közül. Pythonban megtanulni programozni töredéke annak az időnek, amit a C vagy Java nyelvek elsajátításához kell! 
 
A Python programozó tanfolyamunk igyekszik felkészíteni a tanulót a program általános használatára, a Python, mint back-end használatára, de önálló desktop applikációt is készítünk az órákon.  A tanfolyam másodlagos célja a webfejlesztés és a Django (Back-end) programozó tanfolyam előkészítése.
A Python programozásnak az OOP(Objektum Orientált Programozás) elengedhetetlen része, ezért a haladó/modern programnyelvek közé soroljuk.

 

Python tanfolyam részletei

 

Python – a nyelv bemutatása

Python – Telepítés és fejlesztési környezet kialakítás

Python – Változók, adattípusok

Python – Összetett adattípusok

Python – Műveletek stringekkel

Python - Alapvető operátorok

Python – Ciklusok és feltételek

Python - Függvények

Python - Modulok

Python - Fáljkezelés

Python - Hiba- és kivételkezelés

Python - Objektum Orientált Programozás

SQL- Adatbázis kezelés

Python – Adatbáziskezelés (Postgres)

Python - Reguláris kifejezések

Python GUI

Részletesebb Python tematikát ezen az oldalon olvashatsz

 

A tanfolyam időtartama: 90 tanóra (15 hét)

Ára: 229.000 Ft

(Részletfizetés esetén: 60.000 x 4)

 

 

Django

 

A Django egy Pythonra épülő keretrendszer. Előnye a natív Pythonnal szemben a már beépített magas fokú biztonság, a kiváló skálázhatóság és hogy komplex back-end funkciókat sokkal gyorsabban megvalósíthatunk a keretrendszer nyújtotta lehetőségek kihasználásával. Nem véletlen, hogy a PBS vagy az Instagram mögött álló rendszer is Djangot használ. A Django népszerű az IT vállalatok körében is, mivel gyorsan létre lehet vele hozni komplex rendszereket.

A tanfolyam a Django Rest Framework használatára épül és nem a Django, mint fullstack keretrendszerre. Azaz: nincs benne a Django front-end, viszont a Django által generált api-t bármilyen front-enddel össze lehet kötni gond nélkül.

A DRF nagyon nagy népszerűségnek örvend a Python backend fejlesztés során, mert nagyon sok hasznos dolog van hozzáfejlesztve – serializerek, routerek, stb. – amelyek jelentősen fel tudják gyorsítani a fejlesztést.

Django3 tanfolyam részletei:

Django keretrendszer felépítése

3rd party library - Django Rest Framework (DRF)

Django Router

Django Model   

Django View

Django Templating

Részletesebb Django tematikát ezen az oldalon olvashatsz

A tanfolyam időtartama 48 tanóra (8 hét) 

Ára: 155.000 Ft 

 


A két tanfolyam együttes ára 384.000 Ft helyett 339.000 Ft

Részletfizetés esetén: 61.000 Ft x 6 hó

 

Akció - ha a most induló, májusi szoftver programozó tanfolyamra jelentkezel május 13 és május 25 között, akkor 13% kedvezményt kapsz a tanfolyam árából!

 

Mire várnál? Vágj bele!