Vue.js Programozó Képzés

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Időpontok: k-cs 17.30-20:00

Kezdés:

A Vue.js világszinten valószínűleg a legelterjedtebb front-end keretrendszer. Nagy előnye, hogy lépcsőzetesen épülnek a modulok egymásra, és így szépen, fokozatosan tanulható. Mint minden keretrendszert, ezt is szabályok kötik, de éppen ezért könnyebb egy-egy konkrét feladatot megoldani, vagy más Vue.js fejlesztőkkel együttműködve dolgozni. A többi Javascript alapú keretrendszerrel összehasonlítva a Vue.js a leghatékonyabb az egyszerűbb és közepesen bonyolult web applikációk létrehozásában.

 

 

 

Front-end

Webfejlesztő programozó

Vue.js tanfolyam

Online Programozó képzés

Vue.js az egyik legelterjedtebb, korszerű JavaScript keretrendszer. Jól dokumentált, könnyen tanulható, segítségével a kód jól szervezhető, karbantartható és tesztelhető, működését tekintve pedig sokoldalú, gyors és nagy teljesítményre képes. Éppen ezért jól használható egyszerű és bonyolult feladatok megoldására, nagy méretű, összetett rendszerek fejlesztésére is.

A tanfolyam a Vue.js jelenleg legelterjedtebb v2-es változatán keresztül ismerteti meg a keretrendszert.

Tematika

Frissítés, alapozás

A meglévő JavaScriptHTMLCSS tudás felfrissítése, a verziókezeléssel (Git) kapcsolatos alapvető ismeretek beszerzése.

„Helló Világ!” Ismerkedés a Vue.js keretrendszerrel.

Bevezetés az SCSS (SASS) CSS előfeldolgozó és nyelvi kiterjesztés használatába.

Fejlesztői eszközök és környezet (Vue DevToolsVue CLI) ismertetése és beállítása, illetve néhány hasznos könyvtár (AxiosLodash) bemutatása.

A Vue.js v2 keretrendszer

Vue.js v2 keretrendszer teljeskörű ismertetése (telepítés, Vue  példány létrehozása, adatai, metódusai és életciklusa, reaktivitás, sablon szintaxis, egyfájlos komponensek, számított tulajdonságok és figyelők, osztály- és stíluskötés, feltételes renderelés és kilistázás, eseménykezelés, adatkötések, komponensek létrehozása és regisztrációja, egyedi attribútumok és események, beillesztési helyek, dinamikus és aszinkron komponensek, átmenetek és animációk, mixinek, egyedi direktívák, render fügvények, bővítmények, szűrők, szerveroldali renderelés, tesztelés, biztonság).

Quasar, egy Vue.js-re épülő keretrendszer

Bevezetés a Quasar keretrendszer által nyújtott teljeskörű ökoszisztéma és gazdag komponenskészlet használatába.

Fontosabb bővítmények

A központosított állapot- és adatkezeléshez (Vuex), az útvonalválasztáshoz (Vue Router) és a nezmetköziesítéshez (Vue I18n) használt bővítmények bemutatása.

Betekintés a Vue 3-ba

Vue 3-ban megjelent újdonságok (kompozíció API, teleport, több gyökérelemes komponensek, emits komponens opció, speciális szelektorok) és a visszafelé-kompatibilitást sértő változások áttekintése.

 

A tanfolyam időtartama 75 tanóra (13 hét) 

Ára: 264.000 Ft 
Részletfizetés esetén: 90.000 x 3 hó

Online Programozó képzés

Mire várnál?Vágj bele!

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár