BACK-END PROGRAMOZÓ

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Időpontok: hétköznap este heti 2x

Kezdés:  |   | 

Ezek a programozók a háttérben dolgozó programok megírásáért, biztonságáért, és az adatbázisok létrehozásáért felelnek. A Prooktatás Back-end Programozó, 3 modulos képzésen most akcíósan sajátíthatpd el PHP, Python, Laraval vagy Django (két vonal közül választhatnak a tanulók, attól függően, hogy az asztali applikációk, vagy a weboldalak programozása érdekli őket jobban) programnyelveket.

Back-end Programozó

3 modulos képzés

PHP, Python, Laravel vagy Django

 

Az első modul során először megtanuljuk a dinamikus weboldalfejlesztést, amihez az egyik legelterjetteb programnyelvet fogjuk használni a PHP-t. A tanfolyam során adatot fogunk bekérni a felhasználótól, tároljuk illetve admin felületünkön kezeljük őket. Az adatbázis kezeléshez MySQL-t fogjuk megismerni, ezzel új adatbázist hozunk létre, meglévőt átveszünk és módosítunk. A tanfolyam elejétől kezdve objektum orientált szemlélettel történik a PHP programozás. 

A Python programnyelv egy általános célú, nagyon magas szintű programozási nyelv, évről évre egyre elterjedtebb a szoftverfejlesztésben. A Python programozó tanfolyamunk igyekszik felkészíteni a tanulót a program általános használatára, a Python, mint back-end használatára, de önálló desktop applikációt is készítünk az órákon. Végül és nem utolsó sorban a tanfolyamon megismerkedünk az SQL adatbázisokkal. Objectum orientált szemléletben oktatunk az órán.

A Prooktatás back-end képzésének 3. moduljánál két vonal közül választhatnak a tanulók, attól függően, hogy az asztali applikációk, vagy a weboldalak programozása érdekli őket jobban. Ha az asztali applikációk érdekelnek jobban, válaszd a Django-t, ami a Pythonra épülő keretrendszer. Előnye a natív Pythonnal szemben a már beépített magas fokú biztonság, a kiváló skálázhatóság. A weboldalak programozásánál hasznos társunk lehet a Laravel, PHP kretrendszer. A Laravel felgyorsítja mind azt, ami a Back-end oldali programozásban nehézkes és hosszadalmas, ezért érdemes ezt a keretrendszert tüzetesen megismernünk.

A 3 modulra való együttes szerződés esetén lényegesen kedvezőbb árat kapsz, mint az egyes tanfolyamokra külön-külön!

ÁRAK ÉS ÓRASZÁMOK:

1. modul: PHP / MySQL

PHP programozó képzés és MySQL adatbázis kezelő tanfolyam
(objectum orientált)
Időtartam: 75 óra (13 hét)
Ára: 199.000 Ft
(Részletfizetés esetén: 69.000 x 3)

2. modul: Python + SQL

Python programozó képzés SQL adatbázis kezeléssel
(objectum orientált)
A tanfolyam időtartama: 99 tanóra (négy hónap)
Ára: 249.000 Ft
(Részletfizetés esetén: 60.000 x 4)

3. modul választható:

Részletes tematikát az egyes tanfolyamok neveire kattintva olvashatsz.

A három tanfolyam együttes ára 2024-ben induló képzések esetén: 677.000 Ft
Megtakarítás: 109.000 Ft

(Részletfizetés esetén: 61.000 Ft x 12 hó)

Legyél back-end fejlesztő programozó!

HTML / CSS
10 Január
16 Január
27 Január
Python
16 Január
22 Január
PHP
8 Január
16 Január
27 Január
Full-stack
10 Január
16 Január
27 Január
C#
14 November
18 November
31 Január