Hírek

Közkívánatra: Laravel haladó tanfolyam indul

A Laravel egy fantasztikus keretrendszer, amivel kompex back-end rendszert tudunk létrehozni sokkal gyorsabban, mint pusztán PHP programozással, nem beszélve a Laravel erősségeiről, a skálázhatóságról ...

Laravel és Docker megismerése


Haladó Laravel tanfolyam indul július 17-én. Kis csoportos, 7 alkalmas, tehát 4 hétnél is rövidebb, heti két alkalommal (este 17:30-tól). Ára: 53.000 Ft. Csupa hasznos és a gyakorlatban, fejlesztés során használatos technikát tettünk bele, amiket az alap Laravel tanfolyamokon nem, vagy csak érintőlegesen oktatnak, illetve oktatunk mi is a Prooktatásnál.
 

Ezek közül a legfontosabb a Docker használata, és a kártyás fizetési lehetőség intergárációja webshopba vagy egyéb weboldalra.


Docker alapok és a fizetési integráció mellett további készségeket sajátíthatunk el. Megismerkedünk a Laravel Sail nevű eszközzel, amely egy könnyen használható Docker alapú fejlesztési környezetet biztosít. Tanulunk arról, hogyan teszteljük a Laravel alkalmazásokat, valamint hogyan használjuk a különböző üzenetküldési rendszereket, ütemezést, értesítéseket és levelezést. Továbbá megismerkedünk olyan fontos Laravel funkciókkal, amelyek az azonosításhoz kapcsolódnak, mint például a Breeze, JWT, Laravel Sanctum és Passport. Végül pedig megtanuljuk, hogyan történik a saját egyedi csomagok fejlesztése, a Laravel gyorsítótárazása és a terhelés korlátozása.

A tanfolyam órái mindig hétfőn és szerdán 17:30-20:00 óráig lesznek megtartva, online, de teljes mértékben élőben, közös kódolással és feladatokkal. A tanfolyamon való részvételhez a LAravel alapok ismerete szükséges!

 

Tematika

 

1. Docker alapok

2. Laravel Dockerrel, Laravel Sail

3. Laravel Testing

4. Payment Gateway Integráció Laravelel (Paypal)

5. Queues, Task Scheduling, Notifications, Mail

6. Breeze, JWT, Laravel Sanctum, Passport

7. Package Development, Helpers, Laravel cache, Rate Limiting1. Docker alapok
 

Amennyiben még nem ismered a Laravelt, előbb ennek a hat hetes Laravel tanfolyamnak az elvégzését javasoljuk neked.

 

A Laravel haladó tanfolyamra jelentkezéseket emailben várjuk a bela@prooktatas.hu emailcímen.

 

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
20 Április

Tanfolyam-naptár