Teljes webfejlesztő képzés Árak/óraszámok

Diákok, akik webfejlesztő tanfolyamra akarnak jönni

Webfejlesztő Képzéseink

módszerének alapját a folyamatos nyomon követésben látjuk, ezért a tanulók tudása folyamatos kiértékelés alatt áll. Erre azért is szükség van, mert így teljesen biztosak lehetünk benne, hogy az egymásra épülő órákat 100%-ban megérted és követed, és így sikeresen teljesíted a webfejlesztő tanfolyamot és záró vizsgát.
A full-stack webfejlesztő képzés három külön modulból áll, amelyekre külön-külön is lehet jelentkezni. Ennek oka, hogy akár egy modul elsajátítása is elég lehet ahhoz, hogy egy specifikus pozícióban sikeresen elhelyezkedjünk a piacon. Az igazi, modern elvárásoknak megfelelő weboldal készítéséhez viszont az alábbi három modul mindegyikét ismerni kell. A teljes, mindhárom modult tartalmazó online full-stack webfejlesztő képzés időtartama: 250 tanóra, 10 hónap.


1. modul: Front-end fejlesztő
HTML, CSS, JS alapok, Bootstrap

Egy webfejlesztő számára az első és legfontosabb lépés a Front-end elsajátítása. A HTML alapok megismerése a mai online világban már alapvető dolog. Ennek ismerete nélkülözhetetlen bármilyen egyszerű weboldal készítéséhez. Ezért a tanfolyam során a tanulók HTML+CSS ismereteket tanulják meg először. Utána betekintést kapnak a JavaScript és jQuery alkalmazásába és megtanulják azokat keresni és beilleszteni. Majd a Bootstrap használatát is megtanulják, annak érdekében, hogy látványos és reszponzív weblapokat tudjanak készíteni.

Időtartam: 75 tanóra

Ár: 199.000 Ft

HTML, CSS, Bootstrap webfejlesztő tanfolyam. Front-endnek is hívjuk.
PHP programozás, MySQL, azaz back-end

2. modul: Back-end programozó
PHP + MySQL

PHP + MySQL adatbázis fejlesztő rendszerek elsajátítása nagyon fontos. Ezzel már felhasználóktól kérünk be adatokat, tároljuk őket és saját admin felületünkön kezeljük azokat.

A PHP program nyelv 2022-ben még mindig a 6. legfontosabb nyelv a világon. Amit úgy szintén fontos tudni, hogy nem egy korhoz kötött tudás, mivel az aktuális trendek, divat irányzatok ismerete nyomon követését nem igényli a PHP programozás. Megbízhatóságot viszont igen, ezért nem csupán a fiatal munkaerőre számítanak a munkaerőpiacon.

Sokan csak ezt az egy modult végzik el, mivel sok adatbázis fejlesztő nem egy weblap mögé ír programot, hanem egy meglévő offline adatbázisból nyer ki adatokat.

Időtartam: 75 tanóra

Ár: 199.000 Ft

3. modul: Javascript

A JavaScript a jövő program nyelve, ez nem is lehet kérdés. A JS és különböző változatai már most képesek helyettesíteni a Front-end és Back-end hagyományosnak mondható változatait.

JS-ben programozhatunk, app-okat, játékokat, animációkat, intelligens kérdőíveket, admin felületet is lehet készíteni benne.

A JavaScript multifunkciós nyelv, amely napjainkban a webfejlesztés elengedhetetlen részévé.

Időtartam: 100 tanóra

Ár: 249.000 Ft

Javascript webfejlesztő tanfolyam

Teljes, mindhárom modulos webfejlesztő tanfolyam

A teljes, mindhárom modult tartalmazó full-stack webfejlesztő képzés időtartama: 250 tanóra, 10 hónap

  • Front-end
  • Back-end
  • Javascript

Kedvezményes ár: 549.000 Ft

Részletfizetés esetén 61.000 x 10


Melyik tanfolyamot választod?

Mikor szeretnél kezdeni?

Jogosult vagyok 95%-os mozgássérült kedvezményre

Jelöld be, hogy nem vagy robot:

A tanfolyam végén nem csak a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló oklevelet adunk, hanem egy saját weblapot, domain-t, amit már referenciaként mutathatsz például állás interjúkon. Sőt: a tanfolyam során készített lecke és vizsga munkákat is referenciaként használhatod.

A képzést hétköznap, munkaidő után, mindig 17:30 – 20:00 óráig, vagy szombaton nap közben tartjuk - ezeken személyesen Budapesten, vagy teljesen online is részt vehetsz. Ez alkalmanként 3 tanórát és heti két alkalmat jelent. A három tanórából kettő az oktatásról szól, a harmadikon pedig gyakorlati feladatok közös megoldása, illetve a megszerzett tudás tesztelése történik.

Csatlakozz a levelező listánkhoz!
Így elérnek a legfrissebb híreink.

HTML / CSS
2 Május
31 Május
20 Június
Python
18 Júli
5 Szept.
PHP
3 Május
13 Június
Full-stack
2 Május
31 Május
20 Június
C#
20 Május
23 Szept.