Miért minket válassz?

mert munka mellett is végezhető

Miért is?

gyakorlatias1. Gyakorlatiasság

A prooktatas.hu filozófiája szerint a megszerzett tudás továbbadása a legfontosabb cél. Ennek érdekében a programozó oktatásunk kellő kihívást állít a tanulni vágyók elé. Képzéseinket módszerét és tematikáját egy cél határozta meg. Olyan aktív gyakorlati tudást adjunk, amivel valóban lehet munkát vállalni vagy saját vállalkozást indítani.

munka mellett, nem helyett2. Munka mellett is végezhető

Nem kell hosszú hónapokra visszaköltöznöd a szüleidhez, csak mert visszaülsz az iskolapadba. A Prooktatás képzése hétköznap, munkaidő után, 17:30-tól 20:00-ig tart, tehát ha elég kemény vagy, munka mellett is végezheted.

Álláskeresési segítség3. Segítünk az elhelyezkedésben

Számunkra is nagyon fontos, hogy a tanulóink a tanfolyam végén teljes értékű munkaerővé váljanak. Ha hozzá járulnak, szeretnénk partnereinknek tovább ajánlani a munkájukat. Amennyiben saját vállalkozásba kezdenek, szívesen ajánljuk majd munkájuk termékét több tízezres facebook csoportokban is.

Miért még?

kis csoportos képzések4. Kis csoportok

Sok más informatikus képzéssel szemben, nálunk csak 8 fős kis csoportok indulnak. Ezért mindenkire jut idő és mindenki kérdése meg lesz válaszolva.

webfejlesztő oktatókkal5. Jó tanárok

A képzések megtartására szándékosan nem kifejezetten tanárokat kértünk fel, hanem olyan programozókat, akik most is a tudásukból élnek a piacon.

rövid tanfolyam6. Gyorsaság

A képzési modulokat nagyon gyorsan, 2-3 hónap alatt elvégezheted, a megszerzett tudás használhatósága mégis hosszabb informatikus képzés vagy egy két éves OKJ-s képzéssel vetekszik.

Fejlesztőként dolgozó tanárok
HTML / CSS
10 Január
16 Január
27 Január
Python
16 Január
22 Január
PHP
8 Január
16 Január
27 Január
Full-stack
10 Január
16 Január
27 Január
C#
14 November
18 November
31 Január