Hírek

Hasznos változások a Front-end és Wordpress tanfolyamunk tematikájában

A 2018 június 2-án induló, szombati(!) front-end webfejlesztő tanfolyamunkon, és az ezt követő többi hasonló képzésünkön is egy kis változás lesz a korábbiakhoz képest. Eddig a tanfolyam része volt egy három hetes Javascript alapok rész is (6 alkalom). Ez a kis idő azonb

Hasznos változások a Front-end és Wordpress tanfolyamunk tematikájában

A 2018 június 2-án induló, szombati(!) front-end webfejlesztő tanfolyamunkon, és az ezt követő többi hasonló képzésünkön is egy kis változás lesz a korábbiakhoz képest. Eddig a tanfolyam része volt egy három hetes Javascript alapok rész is (6 alkalom). Ez a kis idő azonban nem volt elég ahhoz, hogy a tanulók igazán megértsék ezt a programnyelvet, ugyanakkor a gyakorlatban sem tudták sok dologra használni a három hét alatt tanultakat. Az új tematikában nem megyünk bele a Javascriptbe, helyette a programozás elméleti alapjainak megértése után a jQuery használatával fognak megismerkedni a diákjaink. A jQuery a Javascript gyorsírása: segítségével gyorsan és egyszerűen nagyon látványos animációkat , esemény kezeléseket és egyéb eszközöket varázsolhatunk a weboldalunkra, anélkül, hogy el kéne sajátítanunk egy teljes programnyelvet.

Mégis, a jQuery elsajátítása jó arra is, hogy belekóstoljunk a programozásba és kipróbáljuk magunkat és eldöntsük, szeretnénk-e ezen a területen továbbfejlődni a front-end tanfolyam elvégzése után egy kifejezetten Javascript tanfolyamon.

A Wordpress tanfolyamunkon csak kisebb változást hajtottunk végre: mivel a korábbi 14 helyett 18-ra emeltük az óraszámot, több időnk lesz egy WP webshop felépítésére. A tanfolyamunkon részt vevők így képesek lesznek önállóan működő webshopot létrehozni, beleértve a kereső optimalizálási beállításokat és a GDPR-nek megfelelő adatvédelmi irányelveknek megfelelést is. Szintén több időnk lesz áttekinteni, hogy más jellegű weboldalakhoz milyen sablonok a leghasználhatóbbak a gyakorlatban.

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
27 Március
17 Április
24 Április

Tanfolyam-naptár