Hírek

A legnyerőbb tanfolyam kombinációk

Több tanfolyam helyes összekombinálásával lehetsz egy-egy terület specialistája, ami igen hasznos, mivel a specialistákat sokkal inkább keresik az informatikában, mint a „mindenhez” kicsit értő embereket.

A legnyerőbb tanfolyam kombinációk

 

Több tanfolyam helyes összekombinálásával lehetsz egy-egy terület specialistája, ami igen hasznos, mivel a specialistákat sokkal inkább keresik az informatikában, mint a „mindenhez” kicsit értő embereket.

A Prooktatásnál az a célunk, hogy új szakmát szerezz és sikeresen elhelyezkedj, legyen jobb munkád, mint most! Ezért ezeket a tanfolyam-kombókat anyagilag is honoráljuk, tehát ezek együttes igénybevétele kedvezménnyel jár.

 

1. FULL-STACK WEBFEJLESZTŐ

Ezek a fejlesztők a front-end és back-end területén egyaránt járatosak. Képesek megalkotni egy weboldal kinézetét, de a mögötte dolgozó programot és adatbázist is. Leginkább kisebb projektekben kedvelik őket, ahol egy egész weboldal megalkotását rábízhatják a full-stack fejlesztőre.
A Prooktatás full-stack webfejlesztő képzésén a front-end oldalon a HTML, a CSS, a jQuery és a JavaScript áll, a back-end részén pedig a PHP, MySQL, a NodeJS és a MongoDB.

Részei: HTML/CSS + Back-end + JavaScript

Teljes ár: 529.000 Ft

Megtakarítás: 98.000 Ft

 

2. FRONT-END WEBPROGRAMOZÓ SPECIALISTA

Ezek a webfejlesztők a front-endre, tehát a megjelenésre és a user legmagasabb szintű kiszolgálására specializálódtak. Olyan projekteken szoktak dolgozni, ahol külön személy foglalkozik a front-enddel és egy másik a háttérben dolgozó programmal, majd a kettőt a végpontokon összekötik.
A Prooktatás front-end webfejlesztő specialista képzésén a legegyszerűbb HTML kódoktól jutunk el a profi web applikációkig. A képzés után érdemes az Ionic-et elsajátítani, amivel mobil applikációt varázsolhatunk a web applikációnkból.

Részei: HTML/CSS + JavaScript + React VAGY Angular VAGY Vue.js

Teljes ár: 529.000 Ft

Megtakarítás: 98.000 Ft

 

3. BACK-END PROGRAMOZÓ

Ezek a programozók a háttérben dolgozó programok megírásáért, biztonságáért, és az adatbázisok létrehozásáért felelnek. Nem csak weboldalaknál kellenek ilyen szakemberek, hanem a szoftverfejlesztésben, zárt irodai alkalmazások hátterének fejlesztésében, sőt még big-data feldolgozásban is megtalálják helyüket. Érteni és használni fogják az SQL és NoSQL adatbázisokat egyaránt.
A Prooktatás back-end képzésén két vonal közül választhatnak a tanulók, attól függően, hogy az asztali applikációk, vagy a weboldalak programozása érdekli őket jobban.

Részei: Back-end + Python + Laravel VAGY Django

Teljes ár: 499.000 Ft

Megtakarítás: 84.000 Ft

 

4. SZOFTVER PROGRAMOZÓ

Ezek a programozók első sorban nem weboldalakat, hanem szoftvereket, mai szóhasználattal élve asztali applikációkat fejlesztenek. A szoftver programozók nagyobbik része Java vagy C nyelvet használ, ezeket azonban nagyon nehéz elsajátítani, és nagyon sokan el is buknak a megmérettetésen. Ezért a Prooktatásnál a sokkal modernebb és sokkal felhasználó-barátabb Python-t tanuljuk, amivel ráadásul a programok megalkotása is gyorsabban folyik. Az SQL adatbázis és Django keretrendszer segítségével pedig saját és külső adatbázissal egyaránt összeköthetjük a programunkat.

Részei: Python (benne: SQL)  + Django

Teljes ár: 309.000

Megtakarítás: 45.000 Ft

 

5. CRM FEJLESZTŐ

Ezek a fejlesztők valamilyen tartalomkezelő rendszerben (Wordpress, Drupal, Joomla, Magento, stb.) csinálnak komplex weboldalakat, vagy esetleg ezekhez illeszthető alkalmazásokat. Mivel egyértelműen a Wordpress a legnépszerűbb CRM, ezért a Prooktás képzésén ezt oktatjuk. A képzés lényege, hogy nem csak a kész pluginek és templatek közül válogathatunk, hanem ezekbe belenyúlhatunk, ezeket átírhatjuk a tanultak felhasználásával.

Részei: HTML/CSS + Wordpress + Back-end

Teljes ár: 368.000 Ft *

Megtakarítás: 55.000 Ft

* a képzés része plusz 3 PHP óra Wordpress specifikusan

 

6. WEBDESIGNER

Aki szeretne weboldalakkal foglalkozni, de nem érez magában affinitást a programozáshoz, viszont van szépérzéke, annak jó választás lehet a webdesigner szakma. A webdesigner Photoshoppal vagy Adobe XD-vel készíti el a leendő weboldal designját, ott változtatásokat eszközöl rajta a megrendelő elvárásaira reagálva, de HTML és CSS tudásával utána le is tudja kódolni azt a munkát.

Részei: Photoshop Webdesign + HTML/CSS

Teljes ár: 214.000 Ft

Megtakarítás: 10.000 Ft

 

HTML / CSS
7 Március
8 Április
24 Június
Python
2 Március
4 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
24 Február
7 Március
8 Április
C#
27 Március
8 Április
10 Április

Tanfolyam-naptár