Programozó képzések és tanfolyamok

Ettől igazi programozó leszel

A képzéseink

célja, hogy azok által olyan tudásra tegyél szert, amivel utána magadtól junior pozícióban el tudsz helyezkedni az IT-s munkaerő piacon. Mivel a specialistákat keresik jobban az informatikában is, ezért tanfolyamaink helyes kombinálásával különböző területek programozója, programozó specialistája lehetsz. Ezeket a tanfolyam kombinációkat hívjuk programozó képzéseknek, és ezek igénybe vétele mindig kedvezményesebb, mint az egyes tanfolyamok külön-külön.

Három különböző programozó programozó képzés elérhető a Prooktatásnál: a szoftverfejlesztő tanfolyam, a Front-end programozó specialista és a back-end programozó. Ezeknek a képzéseknek az igénybe vétele mindig kedvezményesebb, mint az egyes tanfolyamok külön-külön. A képzések 6-12 hónap hosszúak és teljesen kezdő szintről indulnak.

Szoftverfejlesztő tanfolyam
Python programozó tanfolyam

A szoftver programozók szoftvereket, mai szóhasználattal élve asztali applikációkat írnak a legkülönbözőbb célokra. A programozók nagy része Java vagy C nyelvet használ, de ezeket a régi programnyelveket azonban nagyon nehéz és hosszú elsajátítani, ezért a sokkal modernebb és felhasználó-barátabb Python programozását fogjuk elsajátítani ezen a képzésen. Adatbázisként SQL adatbázisokat fogunk alkotni és használni a programunkhoz. Egy Python program lehet egy weboldal mögött futó, azt kiszolgáló motor is, ehhez azonban meg kell ismernünk a Django keretrendszert, amivel ráadásul még gyorsabbá is válik a programozás.

Időtartam: 138 tanóra

ÁR: 339.000 Ft

Front-end programozás

Front-end programozó

A Javascript keretrendszerek elsajátítása nagyon fontos a modern webfejlesztésben. De ehhez előbb meg kell tanulnunk az alapokat: a HTML-t, a CSS-t, és a Javascript programozást is.

A Front-end programozó egy speciális webfejlesztő, aki a megjelenésre és a felhasználó legmagasabb szintű kiszolgálására specializálódott. A design programozás nem csak mint külsőség, hanem mint funkció kerül a középpontba. A Prooktatás Front-end webfejlesztő specialista képzésén a legegyszerűbb HTML kódoktól jutunk el a profi web applikációkig, kevesebb, mint egy év alatt. A diákok a Javascript programozás megtanulása után választhatnak az Angular, a React és a Vue.js tanfolyam között, mind a három rendkívül elterjedt és a munkaerőpiacon nagyon keresett rendszer.

A képzés után érdemes az Ionic tanfolyamot is elvégezni, amivel mobil applikációt varázsolhatunk a web applikációnkból.

időtartam: 250 tanóra

ár: 529 000 Ft

Back-end programozó tanfolyam
Python, SQL, Django
PHP, MySQL, Laravel

A back-end programozó területe a felhasználó által nem látható, a háttérben dolgozó programok megírása, a weboldalt kiszolgáló adatbázisok létrehozása, és ezek biztonságának megoldása. Zárt irodai alkalmazások hátterének fejlesztése, szoftverfejlesztés, adat feldolgozás és webfejlesztés egy pár azon területek közül, ahol ilyen szakemberekre szükség van. Érteni és használni fogják az SQL és NoSQL adatbázisokat egyaránt.

Ezen a képzésen először az SQL mellett a PHP programozást és a Python programozást sajátítod el. Ezt követően eldöntheted, hogy melyik keretrendszerét szeretnéd megismerni attól függően, hogy a szofver programozás vagy a webfejlesztés érdekel jobban. A PHP legjobb kretrendszere a Laravel, a Pythoné pedig a Django - bármelyiket választod, senior és tapasztalat fejlesztő fogja azt oktatni.

időtartam: 213 tanóra

ár: 499 000 Ft

Ami minden programozó képzésben közös

  • A képzések havi részletekben is fizethetők
  • Ennek összege: 58-59e Ft / hó
  • A teljes képzés Online is elvégezhető
  • Az órák hetente kétszer 17:30-tól kezdődnek
  • Az oktatók profi fejlesztőként dolgoznak

A képzéseken való részvételhez előzetes ismeretekre általában nincs szükség, de a jelentkezőknek egy logikai tesztet kell helyesen kitölteniük a részvételhez!

Melyik tanfolyamot választod?Hozzájárulok, hogy Prooktatás a fent megadott adataimat kezelje és eltárolja a cég által nyújtott szolgáltatás megvalósulásának céljából
Megismertem és elfogadom a Prooktatás Adatvédelmi Szabályzatát*
Kérek hírlevelet a Prooktatás tanfolyamairól és egyéb híreiről

A programozó tanfolyamok végén mindig vizsgára kerül sor, amelyek teljesen díjmentesek. A vizsgán felül a tanulóknak egy önálló, otthon készített vizsgamunkát is be kell adniuk, amit majd referencia munkaként is nyugodtan használhatnak.

A képzést hétköznap, munkaidő után, mindig 17:30 – 20:00 óráig, vagy szombaton nap közben tartjuk. Ez alkalmanként 3 tanórát és heti két alkalmat jelent. A három tanórából kettő az oktatásról szól, a harmadikon pedig gyakorlati feladatok közös megoldása, illetve a megszerzett tudás tesztelése történik.

Csatlakozz a levelező listánkhoz!
Így elérnek a legfrissebb híreink.