Hírek

Változnak a Prooktatás tanfolyamainak árai!

Tartjuk a színvonalat, ám ehhez alkalmazkodnunk kell a változó környezethez: így alakulnak a Prooktatás 2024-től induló programozó kurzusaink árai

Programozó képzések árak 2024

 

A programozás és informatikai tudás iránti kereslet folyamatosan nő világszerte, és a Prooktatás folyamatosan igyekszik fejlődni és minőségi oktatást nyújtani a számotokra. Korábban több cikkben is elemeztük már, hogy a hazai IT piacon folyamatosan nőnek az átlagbérek, és ezzel együtt a szakértők iránti kereslet is. A Prooktatás az értékes oktatást és szaktudást képviseli továbbra is, ezért gondoskodunk arról, hogy kurzusaink magas színvonalúak és relevánsak legyenek, és az oktatók felkészültsége is magas szinten maradjon. A programozó oktatás minősége számunkra kiemelt kérdés, folyamatosan a megszokott színvonalon képezzük ki a jövő IT-szakértőit, de ehhez nekünk is alkalmazkodnunk kell a környezethez.


Az elmúlt immár bő esztendő gazdasági változásai ellenére a Prooktatás eddig nem nyúlt hozzá a két évvel ezelőtt kialakított díjszabáshoz, ám 2024-től változnak tanfolyamaink árai. Az extrém magas infláció ellenére áremelés nélkül is tartani tudtuk a magas nívót, és célunk, hogy új technológiák és oktatási módszerek bevezetésével tovább fejlődjünk. Az árváltozások bevezetésével a legfontosabb szempont a minőség megőrzése. De gondolunk azokra is, akik nem engedhetnék meg maguknak, hogy egy összegben egyenlítsék ki az akár munka mellett is elvégezhető tanfolyamaink árát, ezért a havi törlesztő részlet csak minimálisan emelkedik. 

Ugyanakkor egy összegű fizetés esetén továbbra is alacsonyabbak a kurzusaink árai, több, mint egy havi díjat megspórol az, aki egyben fizeti be a teljes képzés árát.


És akkor most lássuk, hogyan alakulnak tanfolyamaink árai 2024-től:

Fullstack webfejlesztő képzés:
677 000 Ft
Részletfizetés esetén: 62 000 Ft x 12

Frontend specialista képzés:
677 000 Ft
Részletfizetés esetén: 62 000 Ft x 12

Backend specialista képzés:
677 000 Ft
Részletfizetés esetén: 62 000 Ft x 12

C# programozó tanfolyam:
655 000 Ft
Részletfizetés esetén: 72 000 Ft x 10

Python + Django (ez megtalálható Szoftverfejlesztő néven is a weboldalon), illetve Python + data engineer tanfolyamok:
449 000 Ft
Részletfizetés esetén: 62 000 Ft x 8

Az eddigi gyakorlattal szemben, az egyes modulok közé 1-2 hét szünetet teszünk, így a tanulóknak lesz idejük a modult lezáró beadandó vizsgamunkájukat jó minőségben elkészíteniük, amit utána mint első referenciamunkaként is felhasználhatnak.

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
20 Április

Tanfolyam-naptár