Hírek

Megnyitja kapuit a Prooktatás június 8-án!

A mai naptól, június 2.-től oktatási céllal is használhatók az iskolaépületek – jelent meg a Kormányinfón, illetve a koronavirus.gov.hu- n. A munkahelyekre való bejárási korlátozásokat pedig már korábban feloldották. Ezt figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy június 8-tól visszatérünk a hagyományos

Megnyitja kapuit a Prooktatás június 8-án!

A mai naptól, tehát június másodikától oktatási céllal is használhatók lesznek az iskolaépületek – jelent meg a Kormányinfón, illetve a koronavirus.gov.hu- n. A munkahelyekre való bejárási korlátozásokat pedig már korábban feloldották. Ezt figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy június 8-tól, tehát egy héttel az iskolaépületek megnyitása után visszatérünk a hagyományos, tantermi oktatásra.
Tudjuk, hogy közületek sokan várjátok ezt már, a tanáraink is nagyon szeretnék már látni a csoportjaikat, hát most végre eljön ennek is az ideje - feltéve, ha addig nem történnek esetleg szigorítások, az nyilván felülírná az elképzelésünket.

Teljesen megértjük, ha valaki nem szeretné, vagy nem tudja a már online megkezdett tanfolyamát személyesen folytatni - és erre van is lehetőség. Aki nem tud/szeretne járni, az továbbra is virtuálisan, Zoomon keresztül fog tudni részt venni az órán!

Az órákon továbbra is érvényben lesznek bizonyos egészségügyi óvintézkedések, különös tekintettel a folyamatosan cserélődő levegőre és a gyakran érintett felületek antibakteriális fertőtlenítésére.


Tudtad?  jelenleg új front-end tanfolyamaink a virtuális oktatás miatt 30.000 ft kedvezménnyel vehetők igénybe. Terveink szerint kifejezetten online tanfolyamot nem indítunk, ezért a most szerdán (06.03) induló webfejlesztő tanfolyam az utolsó lehetőség a 30.000 Ft-os kedvezmény kihasználására!

HTML / CSS
30 Szept.
3 Október
25 Október
Python
14 Szept
14 Október
18 Október
PHP
4 Szept.
19 Szept.
21 Október
Full-stack
30 Szept.
3 Október
25 Október
C#
7 Október
10 Október
18 November