Képzések, árak és óraszámok

Ettől még nem leszel kocka

A képzéseink

módszerének alapját a folyamatos nyomon követésben látjuk, ezért a tanulók tudása folyamatos kiértékelés alatt áll. Erre azért is szükség van, mert így teljesen biztosak lehetünk benne, hogy az egymásra épülő órákat 100%-ban megérted és követed, és így sikeresen teljesíted a tanfolyamot és záró vizsgát.

A webfejlesztő képzés három külön modulból áll, amelyekre külön-külön is lehet jelentkezni. Ennek oka, hogy akár egy modul elsajátítása is elég lehet ahhoz, hogy egy specifikus pozícióban sikeresen elhelyezkedjünk a piacon. Az igazi, modern elvárásoknak megfelelő weboldal készítéséhez viszont az alábbi három modul mindegyikét ismerni kell. A teljes, mindhárom modult tartalmazó webfejlesztő képzés időtartama: 200 tanóra, 8 hónap.

1. modul:
Front-end fejlesztő
HTML, CSS, Javascript, Bootstrap

Egy webfejlesztő számára az első és legfontosabb lépés a Front-end elsajátítása. A HTML alapok megismerése a mai online világban már alapvető dolog. Ennek ismerete nélkülözhetetlen bármilyen egyszerű weboldal készítéséhez. Ezért a tanfolyam során a tanulók HTML+CSS ismereteket tanulják meg először. Utána betekintést kapnak a JavaScript és jQuery alkalmazásába és megtanulják azokat keresni és beilleszteni. Majd a Bootstrap használatát is megtanulják, annak érdekében, hogy látványos és reszponzív weblapokat tudjanak készíteni.

Időtartam: 75 tanóra

ÁR: 179.000 Ft

PHP

2. modul: Back-end programozó PHP + MySQL

PHP + MySQL adatbázis fejlesztő rendszerek elsajátítása nagyon fontos. Ezzel már felhasználóktól kérünk be adatokat, tároljuk őket és saját admin felületünkön kezeljük azokat.

A PHP program nyelv 2018-ban még mindig a 6. legfontosabb nyelv a világon. Amit úgy szintén fontos tudni, hogy nem egy korhoz kötött tudás, mivel az aktuális trendek, divat irányzatok ismerete nyomon követését nem igényli a PHP programozás. Megbízhatóságot viszont igen, ezért nem csupán a fiatal munkaerőre számítanak a munkaerőpiacon.

Sokan csak ezt az egy modult végzik el, mivel sok adatbázis fejlesztő nem egy weblap mögé ír programot, hanem egy meglévő offline adatbázisból nyer ki adatokat.

időtartam: 54 tanóra

ár: 138 000 Ft

3.modul:
Tartalomkezelő (CMS)
Drupal

A Drupal az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, olyasmi, mint a WordPress és Joomla. Az egyik alapvető különbség ezekkel szemben, a Drupal-ban nagyobb a mozgástér, a saját kódolás lehetősége.

Leginkább akkor használják, amikor nagyon nagy mennyiségű, és dinamikusan változó adattömeget kell kezelnünk és megjelenítenünk. Ennek köszönhetően rengeteg kifejezetten Drupal-os állásajánlat van az álláspiacon.

időtartam: 54 tanóra

 

ár: 138 000 Ft

JAVASCRIPT

3.modul:
JavaScript

A JavaScript a jövő program nyelve, ez nem is lehet kérdés. A JS és különböző változatai már most képesek helyettesíteni a Front-end és Back-end hagyományosnak mondható változatait.

JS-ben programozhatunk, app-okat, játékokat, animációkat, intelligens kérdőíveket, admin felületet is lehet készíteni benne.

A JavaScript multifunkciós nyelv, amely napjainkban a webfejlesztés elengedhetetlen részévé.

időtartam: 75 tanóra

ár: 179 000 Ft

Teljes, mindhárom modulos webfejlesztő tanfolyam

A teljes, mindhárom modult tartalmazó webfejlesztő képzés időtartama: 204 tanóra, 8 hónap

a választható variációk mindhárom modulra:

  • Front-end
  • Back-end
  • Drupal

vagy

  • Front-end
  • Back-end
  • JavaScript

Kedvezményes ár: 398.000 Ft

Részletfizetés esetén 55.000 x 8

front-end, back-end, drupal fejlesztő

A tanfolyam végén nem csak a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló oklevelet adunk, hanem egy saját weblapot, domain-t, amit már referenciaként mutathatsz például állás interjúkon. Sőt: a tanfolyam során készített lecke és vizsga munkákat is referenciaként használhatod.

A képzést hétköznap, munkaidő után, mindig 17:30 – 20:00 óráig, vagy szombaton nap közben tartjuk. Ez alkalmanként 3 tanórát és heti két alkalmat jelent. A három tanórából kettő az oktatásról szól, a harmadikon pedig gyakorlati feladatok közös megoldása, illetve a megszerzett tudás tesztelése történik.

Csatlakozz a levelező listánkhoz!
Így elérnek a legfrissebb híreink.