Hírek

Prooktatás tanfolyam ajándékba

Nehéz lenne kitalálni ennél hasznosabb ajándékot: egy webfejlesztő tanfolyam ajándékozásával tudást és új lehetőséget adhat egy családtagjának. Ezt mi is támogatjuk: amennyiben nem magának, hanem valaki másnak, ajándékbe veszi meg a teljes, 3 modulos webfejlesztő képzésünket, akkor 10% kedvezmény

Prooktatás tanfolyam ajándékba

Nehéz lenne kitalálni ennél hasznosabb ajándékot: egy webfejlesztő tanfolyam ajándékozásával tudást és új lehetőséget ajándékozhat egy családtagjának. Ezt mi is támogatjuk: amennyiben nem magának, hanem valaki másnak, ajándékbe veszi meg a teljes, 3 modulos webfejlesztő képzésünket, akkor 10%, ha csak a back-end fejlesztő tanfolyamunkat, akkor 20% kedvezményt adunk az árból! Ráadásul ajándékát egy igényes ajándék kuponon nyújthatja át a szerencsésnek! 

A kedvezményes karácsonyi kupon igénylésének módja: egyszerűen jelentkezzen itt online, jelölje be, hogy ajándékba veszi a tanfolyamot, válassza ki a teljes 3 modulos webfejlesztő képzést vagy a MySQL+PHP adatbázis fejlesztő tanfolyamot, adja meg saját elérhetőségét, mi pedig rögtön visszahívjuk és megbeszélünk minden részletet! 

A karácsonyi kupon akció egészen december 31.ig tart. Felhasználható 2019-ben bármikor, de érdemes egyből a januári tanfolyamra beiratkozni!

HTML / CSS
7 Március
8 Április
24 Június
Python
2 Március
4 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
24 Február
7 Március
8 Április
C#
27 Március
8 Április
10 Április

Tanfolyam-naptár