Hírek

Prooktatás karácsonyi kupon - Ajándék

Alighanem kevés dolog van, ami értékesebb, mint tudást adni ajándékba. A tárgyak csak elhasználódnak vagy tönkremennek, de a megszerzett ismeretek, ha azokkal kicsit foglalkozunk, egész életünkben gazdagítanak bennünket. Most a webfejlesztés és programozás megismerésének lehetősé

Prooktatás karácsonyi kupon - Ajándék

Alighanem kevés dolog van, ami értékesebb, mint tudást adni ajándékba. A tárgyak csak elhasználódnak vagy tönkremennek, de a megszerzett ismeretek, ha azokkal kicsit foglalkozunk, egész életünkben gazdagítanak bennünket. Most a webfejlesztés és programozás megismerésének lehetőségét adhatja ajándékba, amit mi egy kedvezménnyel támogatunk.

 

 

Pontosabban két kedvezményt is fel tudunk most ajánlani karácsonyra:

1. Aki most decemberben jelentkezik bármelyik webfejlesztő képzésünkre, az még az idei, alacsonyabb áron vehet azokon részt - még akkor is, ha a szerződéskötésre és az oktatásraa már csak 2020-ban kerül sor.

2. Aki bármelyik tanfolyamunkat nem saját magának, hanem valaki másnak veszi meg, az 10% karácsonyi kedvezményt kap a kurzus árából!

Ráadásul az ajándék kézzel fogható, mivel egy nagy méretű ajándék kupon formájában beteheti a karácsonyfa alá :)

A 10% kedvezmény érvényesítéséhez csak annyit kell tennie, hogy jelentkezik bármelyik tanfolyamunkra (vagy méginkább a teljes webfejlesztő képzésre), és a jelentkezési űrlap tetején kipipálja a "Ajándékba veszem másnak, a karácsonyi akció keretében" lehetőséget. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és elkészítjük a névre szóló ajándék-kupont. 

A kupont irodánkban személyesen tudja átvenni egészen karácsonyig, vagy elsőbbségi küldeményként postázzuk címére.

Amennyiben nem biztos benne, melyik tanfolyam lenne a legmegfelelőbb ajándék, kérjük hívjon minket telefonon, nagyon szívesen segítünk!

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
27 Március
17 Április
24 Április

Tanfolyam-naptár