Hírek

2. monitort adunk a tanuláshoz

Mostantól Full HD-s képernyőket adunk kölcsön diákjainknak az oktatás idejére, ezzel is nagyban segítve a webfejlesztő tanfolyam óráinak követését és a közös kódolást. 

2. monitort adunk a tanuláshoz

 

Az új érdeklődők gyakori kérdése, hogy milyen gépigénye van a egy programozó tanfolyamnak? Válaszunk az, hogy minimális: egy régebbi gépen is ugyanolyan jól tudunk programozni, sem a nagy memória, sem az erős processzor nem lényeges. Ami fontos, hogy egy megbízhatóan működő számítógéppel rendelkezzünk. A billentyűk ne legyenek lekopva, a háttérben ne fussanak felesleges programok, legyen működő webkameránk és mikrofonunk, és már indulhat is az (online) webfejlesztő képzés! (Este a gyerek is ugyanazt a gépet akarja használni? Nem probléma, laptopot is tudunk kölcsön adni. Csak szólj! )

Viszont érdemes két monitort használni a képzés ideje alatt, sőt valószínűleg a munkába állást követően is. Fontos, hogy jól lásd azt, amit a tanár mutat az egyik képernyőn, de  az is fontos, hogy párhuzamosan te is tudd vele együtt írni a kódot a másik képernyőn. Lehet persze váltogatni is a képernyők között, de a gyakorlatban nagyon nagy segítség tud lenni két monitor egy laptophoz vagy desktop géphez csatlakoztatva az online tanfolyamok esetében. 

Ezért mostantól a diákjainknak, ha kérik, full hd-s, tehát 1920 pixel szélességű monitorokat tudunk kölcsön adni a képzés teljes idejére.

A szolgáltatás díjmentes. 

A képernyők bármikor felvehetők központi irodánkban Budapesten, sajnos azonban kiszállítani, vagy elpostázni ezeket nincs lehetőségünk.

Reméljük, ezzel is tudjuk segíteni tanulóink fejlődését, illetve azt, hogy már az órán elsajátítsák azokat a technológiákat, amiket oktatunk, és ne utólag, a felvételről visszanézve kelljen eljutni erre a szintre. 

 

A következő front-end tanfolyamunk indulását és tematikáját mindig ITT találod.

 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár