Hírek

Mire leszel képes a Prooktatás 9 hónapos webfejlesztő tanfolyamának elvégezésével?

Mielőtt az ember pénzt fektet bármibe, átgondolja megéri-e ez neki, azt fogja-e kapni, amire szüksége van, amiért fizetett. Ez a tanulmányokra is érvényes, mielőtt tehát jelentkeznél a következő 3 modulos webfejlesztő képzésünkre olvasd el cikkünk, amiből kiderül, milyen tudással gazdagodhatsz ná

Mire leszel képes a Prooktatás 9 hónapos webfejlesztő tanfolyamának elvégezésével?

Mielőtt az ember pénzt fektet bármibe, átgondolja megéri-e ez neki, azt fogja-e kapni, amire szüksége van, amiért fizetett. Ez a tanulmányokra is érvényes, mielőtt tehát jelentkeznél a következő 3 modulos webfejlesztő képzésünkre olvasd el cikkünk, amiből kiderül, milyen tudással gazdagodhatsz nálunk 9 hónap alatt, mire leszel képes junior webfejlesztőként.

Mind három modulunk 3 hónapos, oktatóink senior fejlesztők, programozók, akik évek óta az adott programnyelvvel/nyelvekkel dolgoznak. Ebből az következik, hogy tanfolyamjainkon napra kész oktatókkal fogod magad szemben találni, akik a jelenlegi szakmai és gyakorlati tudásukat adják át. Ráadásul tudnak és szeretnek is tanítani.

Természetesen 3 hónap egy programnyelv elsajátítására kevés idő, éppen ezért a tanfolyamjaink alatt kisebb és nagyobb összefüggő, a webfejlesztés világában gyakorta előforduló projekteken keresztül ismerheted meg az egyes nyelveket. Ez viszont nem jelenti azt, hogy csak az órákon való odafigyelés elég. A heti 2 X 2,5 órán kívül, az otthoni gyakorlást és az önálló projektek elvégzését ajánljuk mindenkinek. „Gyakorlat teszi a mestert” – mondják és ebben a szakmában ez hatványozottan igaz kell, hogy legyen. Valódi problémákkal egy-egy önálló feladatban fogsz találkozni, ezért is fontos, hogy már az első modul alatt megismertetik az oktatók azokat a fontos oldalakat ahol a programozók megosztják tudásukat és te is megoldást szerezhetsz a felmerülő bug-odhoz. A w3school és a stackoverflow is nagyon fontos, ahogy a youtube is. Mindig azt mondjuk, hogy önmagában egy tanfolyamra beülni és várni, hogy majd a fejünkbe beleszáll a tudás, az kevés. Azonban az is tény, hogy a „csak” online tanulás sok esetben kevés a dolgok megértéséhez és ahhoz a szakmai pragmatizmushoz, amit a web-programozás megkíván.

De mi is ez a 3 modul, hogyan épülnek fel és mire leszel képes az elvégzésükkel?

 

OLVASD TOVÁBB

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
20 Április

Tanfolyam-naptár