Hírek

Itt vannak a 2022-es webfejlesztő és programozó tanfolyamok

Felkerültek a 2022-es webfejlesztő és programozó tanfolyamok indulási időpontjai a Prooktatásra. December 31-ig még idei áron lehet jelentkezni!

Itt vannak a 2022-es webfejlesztő és programozó tanfolyamok

Felkerültek a 2022-es webfejlesztő és programozó tanfolyamok indulási időpontjai a Prooktatás weboldalára. December 31-ig még idei áron lehet jelentkezni!

 

A tanfolyam indulások összefoglalva:

Front-end tanfolyam: január 10. és január 29. Ez egyben a teljes (full-stack) webfejlesztő képzés kezdete is.

Back-end tanfolyam (PHP/MySQL): január 11.

JavaScript tanfolyam : január 19.

Wordpress tanfolyam: január 18.

Python tanfolyam: január 31.

Angular tanfolyam: január 31.

React tanfolyam: február 1.

 

Akció! Ha front-end programozó szakirányt választod, a három modulos képzést követően a mobil app fejlesztő IONIC tanfolyamot ajándékba adjuk! Az akció karácsonyig, december 25-ig történő jelentkezésig tart. 

 

Infó. A tanfolyamokhoz egyszerű, mezei számítógéppel bárki otthonról csatlaklozhat, a programozáshoz egyáltalán nem szükséges erős gép. A Zoom konferenciához szükséges videókamera és mikrofon viszont szükséges.

A Front-end, Python, Wordpress és Webdesign tanfolyamainkhoz, valamint a több modulos képzésekhez előzetes programozói, vagy egyéb speciális ismeretek NEM szükségesek. Elvárt viszont a magabiztos felhasználói szintű számítógép ismeret, ezen felül pedig a jelentkezőknek egy előzetes tesztet kell kitölteniük és azon megfelelniük, hogy a tanfolyamon részt vehessenek. Jelentkezni teszt írásra ezen a linken is lehet.

 

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
20 Április

Tanfolyam-naptár