Bezár
Hírek

Android fejlesztő lehetsz - 3 hónap alatt

Az Android alá fejlesztéstől sokakat eltántorított, hogy meg kell tanulni hozzá a Java programozást. Ezt a nehézkes, időnként szőrszálhasogató, "nagybácsis" stílusú programnyelvet hosszú idő elsajátítani. Szerencsére már nem is kell, mert itt a Kotlin.

Android fejlesztő lehetsz - 3 hónap alatt

Az Android alá fejlesztéstől sokakat eltántorított, hogy meg kell tanulni hozzá a Java programozást. Ezt a nehéz, időnként szőrszálhasogató, "nagybácsis" sítulú programnyelvet hosszú idő elsajátítani. Szerencsére már nem is kell, mert itt a Kotlin.

 

De mi ez a Kotlin?

Te még úgy tudod, az Android nyelve a Java? 2019-ben a Google bejelentette, hogy innentől a Kotlin a preferált programnyelv az Android platformon! Nem csak preferált, de népszerű is: A Stack Overflow 2019-es felmérése szerint a Kotlin a 4. legkedveltebb nyelv a programozók között. Készítője a megbízható és fancy fejlesztő eszközeiről ismert JetBrains, és biztosíthatunk róla, hogy a prágai cég a Kotlinnal is nagyot alkotott. A 2011-től fejlesztett programozási nyelv mára beérett és megkerülhetlen tényezővé vált nem csak a mobil programozás, de a szerveroldali alkalmazás tekintetében is. Így lett tavaly óta az Android platform hivatalos  programnyelve is.

 

Hogyan leszel Android fejlesztő?

A Prooktatás új képzésén most két legyet üthetsz egy csapásra: a tanfolyamon megtanulunk Android alkalmazásokat készíteni és megtanulunk “kotlinul”. Megismerjük az Android Library-ket, Android fejlesztői környezetet és egy új programnyelvet is. A tanfolyam végére alkalmas leszel arra, hogy cool appokat fejlessz akár saját telefonodra, akár egy fejlesztői csapat részeként a nagyvilágnak.

A tanfolyam időtartama 3 hónap, heti 2 alkalom, hétköznap esténként. Egy alkalom 3 óra (45 perc), így összesen 75 tanóra alatt fogod tudni elsajátítani az Android fejlesztés alapjait. A tanfolyam ára már tartalmazza a vizsga díjat és minden egyéb kiadást is. Használhatod a Prooktatás laptopjait vagy a sajátodat is, de azt tudnod kell, hogy gyengébb gépeken nem fut jól a fejlesztéhez szükséges Android Studio. 

 

A jelentkezés feltétele

Legtöbb tanfolyamunkkal szemben ezen a tanfolyamon való részvételnek van előfeltétele:  valamilyen programozási nyelv alapszintű ismerete (C, C++, JAVA SE, PHP, JavaScript, Python, stb.). A legjobb, ha valaki már elvégezte a Prooktatás PHP vagy Javascript kurzusát, de máshol szerzett vagy más programozási nyelvben (különösen: Java) való jártasság is megfelelő.

 A tanfolyamon való részvétel másik feltétele, hogy legyen rajta még szabad hely. Mivel nagyon kevés igazi Android fejlesztő tanfolyam van Magyarországon, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend szerint vesszük fel a tanulókat.

Tovább a Jelentkezéshez

Tovább a tematikához

 

HTML / CSS
22 Június
24 Június
Python
25 Április
24 Június
eleje Szept.
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
22 Június
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár