Hírek

95 százalékos kedvezmény programozó képzésre mozgáskorlátozottaknak

Ismét beindítjuk a korábban mozgáskorlátozottak számára kitalált kezdeményezésünket, amely keretében 95 százalékos kedvezményt biztosítunk képzéseinkre.

programozó képzés akcióval, támogatással


Korábban nagy sikert arató akciót élesztünk fel. A Prooktatás történetében is különleges kezdeményezés a mozgáskorlátozottak számára kitalált kedvezmény, amellyel otthonról elvégezhető tanfolyamainkra biztosítunk 95 százalékos árengedményt. Ennek keretében pedig lehetőség nyílik egy olyan szakma elsajátítására, amelynek képviselői iránt hatalmas a kereslet 2023-ban is. A programozó oktatatás keretében szerzett tudással és végzettséggel pedig új út nyílhat a jelentkezők előtt, akik a későbbiekben online végezhető munkát is vállalhatnak.

Webfejlesztő tanfolyamaink és programozó képzéseink ideális jövőképet biztosítanak, és lehetőséget arra, hogy releváns tudás elsajátításával már junior fejlesztőként is esély legyen az elhelyezkedésre a munkaerőpiacon. A programozói szférában versenyképes fizetés és körülmények várják a jelentkezőket, akiknek pályakezdőként is több lehetősége van az elhelyezkedésre, mint más területeken.

A kizárólag mozgáskorlátozottak számára indított akció keretében a jelentkezőknek nincs más dolguk, mint hogy jelzik, jogosultak a kedvezményre. Ezután következik egy beugró teszt, és aki ezen megfelel, máris bekerülhet valamelyik induló tanfolyamunkra. Három típusú programozó képzés érhető el a Prooktatás kínálatában: Szoftverfejlesztő tanfolyamok (Python, Java, C#), Front-end programozó-webfejlesztő és Back-end programozó-webfejlesztő.

A Front-end programozó tanfolyamon megismerkedhetnek a jelentkezők a HTML, a CSS és a JavaScript alapjaival, amelyek által olyan webfejlesztőkké válhatnak, aki a kitalált megjelenés mellett a felhasználók legmagasabb szintű kiszolgálására alkalmas funkciókra koncentrál. A képzéseken a HTML-kódoktól a legmodernebb applikációig is eljuthatunk kevesebb mint egy év alatt.

Míg a Front-end éppen a felhasználó által kezelt felületek fejlesztésével van elfoglalva, addig a Back-end specialisták már a háttérrel dolgoznak. A programok megírása, a weboldalt kiszolgáló adatbázisok létrehozása és fejlesztése a feladata, és az egész biztonságos működését hozza létre. Ezeken a tanfolyamokon először az SQL mellett a PHP programozás rejtelmeibe vezetjük be a hallgatókat, később jöhet a Python is. Ezután lehet dönteni, hogy melyik keretrendszerreé kívánjuk folytatni.

A szoftverfejlesztő kurzusok között található a Python és a C#, valamint a Java, mind olyan programnyelv, amelyre hosszú ideig nagy szükség lesz a munkaerőpiacon. Az online elvégezhető képzések ráadásul munkaidő után, vagy akár szombaton végezhetők, az oktatók profi fejlesztői tapasztalattal rendelkeznek.

A felsorolt tanfolyamok mindegyikére van lehetőség bejutni a 95%-os kedvezménnyel, amelyet mozgáskorlátozottak részére tartunk fenn. Várjuk jelentkezésed kurzusainkra a Prooktatás 95 százalékos árengedményével!

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
27 Március
17 Április
24 Április

Tanfolyam-naptár