Bezár
Hírek

3 nyomós érv a PHP és SQL megtanulása mellett

A következő 3 okból javasoljuk mindenkinek a back-end tanfolyamunkon való részvételt.

1. Ha  Prooktatásnál vagy esetleg máshol elsajátítottad a front-end ismereteket, akkor szép és informatív weblapot tudsz csinálni meglévő html-css tudásoddal - de TELJESET NEM. Olyan alapvető dolgok, min

3 nyomós érv a PHP és SQL megtanulása mellett

A következő három okból kifolyólag javasoljuk mindenkinek a back-end tanfolyamunkon való részvételt.

1. Ha  Prooktatásnál vagy esetleg máshol elsajátítottad a front-end ismereteket, akkor szép és informatív weblapot tudsz csinálni meglévő html-css tudásoddal - de TELJESET NEM. Olyan alapvető dolgok, mint például egy regisztrációs lehetőség, egy hírlevél feliratkozás, vagy egy egyszerű űrlap kitöltése és elküldetése magadnak emailben nem megoldható back-end nélkül*; és akkor még nem is beszéltünk olyan, szintén alapvető elvárásról, hogy a weboldaladnak legyen egy admin felülete, ahol a tulajdonos tud felhasználóbarát módon egy új hírt vagy új terméket feltenni, javítani, vagy az érdeklődők listáját letölteni.

2. A PHP igazi programozás! Ráadásul mi OBJEKTUM ORIENTÁLT módon tanítjuk. Ez azt jelenti, hogy ha sikeresen el tudod végezni a tanfolyamunkat, és tetszik is, akkor, ha továbbképzed magad, lehetsz szoftverfejlesztő is!

3. A PHP nagyon régi programnyelv, ennek ellenére (vagy éppen ezért) még most is az ötödik legelterjedtebb programnyelv a világon! Az SQL-t pedig több, modernebb relációs adatbázis, mint pl. az ORACLE is követi, ami azt jelenti, hogy aki az SQL-t ismeri, az pillanatok alatt megtanulhatja például az Oracle-t is. De például a gyártásban is a modern gépek gyakran SQL adatbázisba mentik el működés során létrejövő adatokat, tehát ezzel a tudással NEM CSAK WEBFEJLESZTŐ lehetsz!

 

Most induló PHP / SQL képzésünk SZOMBATONKÉNT kerül megtartásra, így akár munka mellett is el lehet végezni. A tanfolyam ára 118.000 Ft és 8 hetes (48 tanóra), amit most viszont megtoldunk plusz egy héttel AJÁNDÉKBA. (így 54 óra).

Kezdés: SZEPTEMBER 8.

 

Tematika, részletek

 

JELENTKEZÉS

 

Reméljük, hogy hamarosan Te is nálunk fogsz tanulni. Egy jó csapat, valamint egy lelkes és profi fiatal tanár vár! 

 

* ez ma már megoldható egyébként Javascripttel is, már benne is van a jelenlegi JS tanfolyam tematikánkban

HTML / CSS
16 Szept.
19 Szept.
28 Szept.
Python
10 Szept.
21 Szept.
2 Október
PHP
24 Június
3 Szept.
28 Szept.
Full-stack
16 Szept.
19 Szept.
24 Szept.
C#
14 Szept.
23 Szept.

Tanfolyam-naptár