Bezár
Hírek

Új, nagyon pozitív értékeléseket kapott a Prooktatás :)

Minden visszajelzésnek örülünk, hisz abból tanulunk. Mostanában csupa pozitív visszajelzést kapunk a diákjainktól, aminek nagyon örülünk, hisz ezek töltik fel a tanárainkat egy-egy tanfolyam végén, hogy újult erővel vethessék be magukat a következő csapat kiképzésébe. Néhány visszajelzést itt is<

Új, nagyon pozitív értékeléseket kapott a Prooktatás :)

Minden visszajelzésnek örülünk, hisz abból tanulunk. Mostanában csupa pozitív visszajelzést kapunk a diákjainktól, aminek nagyon örülünk, hisz ezek töltik fel a tanárainkat egy-egy tanfolyam végén, hogy újult erővel vethessék be magukat a következő csapat kiképzésébe. Néhány visszajelzést itt is megosztunk, úgy, ahogy mi is kaptuk őket:

 

A TANÁROKRÓL

 

"Fesztelen stílusban, interaktívan zajlottak az órák."

"Az oktató odafigyelt arra, hogy akkor haladjunk tovább, ha az adott anyagrészt mindenkinek sikerült elsajátítani, a feladatokat kivitelezni."

"Mindkét tanárunkkal nagyon elégedett voltam. Első órán kicsit megijedtem, s azt hittem menekülőre fogom a dolgot. Szerencsére nem tettem, tanárok kellő képen fejünkbe verték a tudást. Nagyon jól sikerült az alapokat elsajátítani."

"Nem csak a tananyagot kaptuk meg tőle, hanem gyakorlati okosságokat is tanított amiket jól tudunk hasznosítani később. Előbb gondolkodik utána programoz. Az internet a barátunk."

"Köszönettel tartozom Bódog Tamásnak és Neónak, érthetőn, jól adták le az anyagot, így nulláról indulva is rendben ment a tananyag elsajátítása, jó alapot biztosít, hogy gyakorlással segítség nélkül is gyorsan megcsináljam az adott feladatokat !"

 

AZ OKTATÁS HELYSZÍNE

 

"A helyszín rendben volt minden alkalommal. Kedves ötlet a kávé, tea, szörpi, víz, hűtő."

"Könnyen megközelíthető helyszín, iskola gépét használtam minden órán, nem volt vele gondom."

"Nagyon jó hogy ott helyben is tudunk laptopot kölcsönözni, a gépek jól működtek. "

 

AZ ÜGYINTÉZÉS

 

"Probléma esetén teljes odafordulással koncentráltak a munkatársak a probléma orvoslására."

"Bármilyen kérdés / kérés esetén gyors választ kaptam Esztertől, pótórákat is gyorsan és ügyesen szervezte, ezért nagyon hálás vagyok neki."

"A kommunikáció és a problémakezelés nagyon jól volt kezelve."

 

És végül, zárásként egy konklúzió:

 

"Jó csapatban tanulhattam, egy olyan szakmát, amiről ez idáig szinte fogalmam sem volt mint kiderült. Jó hangulatban teltek az órák, így könnyebb volt a tanulás is. Kiemelt köszönet a tanároknak! Tetszik a folyamatos számonkérés, így még inkább motiváltak a tanulók az anyag elsajátításában."

Köszönjük mindenkinek, aki vette a fáradtságot és kitöltötte az értékelésünket!

HTML / CSS
2 Szept.
19 Szept.
28 Szept.
Python
3 Szept.
21 Szept.
2 Október
PHP
24 Június
3 Szept.
28 Szept.
Full-stack
2 Szept.
19 Szept.
24 Szept.
C#
7 Szept.
23 Szept.

Tanfolyam-naptár