Hírek

Támogatott helyek a koronavírus idejére

A koronavírus járvány következtében hirtelen sokan vesztették el a munkahelyüket. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy az otthon, kényszerűen munka nélkül töltött időt valami hasznossal tölthessék. Valamivel, amivel megakadályozható, hogy újra ilyen helyzetbe kerüljenek. Online webfejlesztő tanf

Támogatott helyek a koronavírus idejére

A koronavírus járvány következtében hirtelen sokan vesztették el a munkahelyüket. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy az otthon, kényszerűen munka nélkül töltött időt valami hasznossal tölthessék. Valamivel, amivel megakadályozható, hogy újra ilyen helyzetbe kerüljenek. Online webfejlesztő tanfolyamok 95%-os kedvezménnyel!

A koronavírus járvány ideje alatt a Prooktatás minden egyes új tanfolyamára egy, szinte teljes mértékben támogatott helyet is biztosít. A szerencsés tanulónak a tandíj mindössze 5%-át kell kifizetnie.

A támogatás tehát nem széleskörű, ugyanis ez nem állami támogatás, hanem kizárólag a Prooktatás által nyújtott kedvezmény. A kedvezmény igénybe vételének feltételei:

- a sikeres jelentkező a koronavírus járvány következtében vesztette el munkahelyét

- a sikeres jelentkező szociálisan rászorul, tehát a tanfolyam teljes díját nem tudná megengedni magának *

Jelentkezni lehet az info@prooktatas.hu emailcímen, elérhetőseégek megadásával és 2-3 mondatban felvázolva a jelentkező jelenegi helyzetét. A várható túljelentkezés miatt először a fenti két feltétel teljesülését fogjuk figyelembe venni, majd a megmaradt jelentkezők között felvételi tesztet töltetünk ki. A sikeres teszt kitöltőket igyekszünk különböző webfejlesztő tanfolyamaink között elosztani; amennyiben ez nem lehetséges, akkor sorsolással fogjuk eldönteni, melyik jelentkező vehet részt a támogatott oktatásban.

Ne fogd vissza magad, jelentkezz képzésünkre, és legyen utána egy olyan szakma a kezedben, amit gond nélkül tudsz otthonról is végezni!

 

 

 

* nem fogjuk vizsgálni, a jelentkezők szóbeli vagy írásbeli nyilatkozatát elfogadjuk.

 

 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár