Hírek

Támogatott helyek a koronavírus idejére

A koronavírus járvány következtében hirtelen sokan vesztették el a munkahelyüket. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy az otthon, kényszerűen munka nélkül töltött időt valami hasznossal tölthessék. Valamivel, amivel megakadályozható, hogy újra ilyen helyzetbe kerüljenek. Online webfejlesztő tanf

Támogatott helyek a koronavírus idejére

A koronavírus járvány következtében hirtelen sokan vesztették el a munkahelyüket. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy az otthon, kényszerűen munka nélkül töltött időt valami hasznossal tölthessék. Valamivel, amivel megakadályozható, hogy újra ilyen helyzetbe kerüljenek. Online webfejlesztő tanfolyamok 95%-os kedvezménnyel!

A koronavírus járvány ideje alatt a Prooktatás minden egyes új tanfolyamára egy, szinte teljes mértékben támogatott helyet is biztosít. A szerencsés tanulónak a tandíj mindössze 5%-át kell kifizetnie.

A támogatás tehát nem széleskörű, ugyanis ez nem állami támogatás, hanem kizárólag a Prooktatás által nyújtott kedvezmény. A kedvezmény igénybe vételének feltételei:

- a sikeres jelentkező a koronavírus járvány következtében vesztette el munkahelyét

- a sikeres jelentkező szociálisan rászorul, tehát a tanfolyam teljes díját nem tudná megengedni magának *

Jelentkezni lehet az info@prooktatas.hu emailcímen, elérhetőseégek megadásával és 2-3 mondatban felvázolva a jelentkező jelenegi helyzetét. A várható túljelentkezés miatt először a fenti két feltétel teljesülését fogjuk figyelembe venni, majd a megmaradt jelentkezők között felvételi tesztet töltetünk ki. A sikeres teszt kitöltőket igyekszünk különböző webfejlesztő tanfolyamaink között elosztani; amennyiben ez nem lehetséges, akkor sorsolással fogjuk eldönteni, melyik jelentkező vehet részt a támogatott oktatásban.

Ne fogd vissza magad, jelentkezz képzésünkre, és legyen utána egy olyan szakma a kezedben, amit gond nélkül tudsz otthonról is végezni!

 

 

 

* nem fogjuk vizsgálni, a jelentkezők szóbeli vagy írásbeli nyilatkozatát elfogadjuk.

 

 

HTML / CSS
30 Szept.
3 Október
25 Október
Python
14 Szept
14 Október
18 Október
PHP
4 Szept.
19 Szept.
21 Október
Full-stack
30 Szept.
3 Október
25 Október
C#
7 Október
10 Október
18 November