Bezár
Hírek

Prooktatás vélemények és visszajelzések 2022

Számunkra volt öröm! Köszönjük! Rendhagyó beszámolóval jelentkezünk, ám úgy érezzük, hogy a Prooktatás állandó fejlődése szempontjából elengedhetetlen tapasztalatokat

Prooktatás vélemények és visszajelzések az oklevél átadón is

Nem titkolt célunk, hogy releváns szaktudással rendelkező szakembereket képezzünk a megállás nélküli digitális innováció világában, akik aztán saját számításukat is megtalálják az új területen. A Prooktatás programozó képzéseinek filozófiája, hogy a birtokunkban lévő tudást a lehető leghatékonyabban adjuk tovább, tanfolyamaink módszerét és tematikáját az a cél határozza meg, hogy azonnal használható gyakorlati tudáshoz jussanak a hallgatók, akik akár munka mellett is vállalhatják a képzéseket.

 

„Azt tanulhatom, ami érdekel, olyan emberektől, akik értenek hozzá, és a legfontosabb olyan paraméterekkel, amely a való élethez, a gyakorlathoz igazodik” – írta az egyik növendék, aki körbe írta a filozófiánkat, köszönjük!

 

Jelenleg 30 ezer betöltetlen programozó állás van Magyarországon, és a gyors elhelyezkedés mellett a legrátermettebbekre gyors előre jutási lehetőségek is várnak. Ez nem légből kapott állítás.

 

És nem is a levegőbe beszélünk! Folyamatosan alakítjuk webfejlesztő képzéseinket, és a 2023-as programozó tanfolyamaink érdekében mi is tanulni szereznénk Tőletek. Az év végén csokorba szedtük tanulóink visszajelzéseit, és kijelenthető, osztatlan volt a siker, ezt pedig, ahogy az a megjegyzésekből látszik is, oktatóinknak köszönhetjük!

 

Javascript oktatóinknak is kijutott a dicséretből: „Zsolt kis kitérői, amolyan programozós csemegék. És a támogató hozzáállás, úgy éreztem, hogy tényleg szeretné, ha ragadna is ránk valami :)” – írta egyikőtök, míg egy másik tanuló szerint: „László nagyon felkészült volt és összeszedett, minden órára óratervvel és vázlattal készült. A tudásunkat bővíthettük az általa megosztott anyagokkal is. Az órák is nagyon jók voltak”.

 

„Gábor nagyon jól elmagyarázta a HTML-t, CSS-t, és a többi részt is. Használni fogom munkám során” – írtátok front-end oktatónkról, de back-end témában László tanár úr is kapott dicsérő szavakat: „Nagyon lelkesen és jól érthetően magyarázott és az online oktatási

forma is szuperül működött. Kiválóan lefektettük az alapokat, innentől már csak gyakorlás kérdése :)”.

 

Minden tanfolyamunkon arra törekszünk, hogy kedvet teremtsünk az adott terület, de nagy általánosságban a teljes szektor iránt. Rengeteg lehetőség vár a programozó képzéseken végzőkre, akik aztán tovább képezve magukat újabb lehetőségekhez juthatnak.

 

„Úgy érzem, hogy ez a js képzés tényleg az alapoktól szépen fel volt építve, így minden apró részlet a helyére került és sokkal könnyebb tovább képeznem magam” – szól az egyik visszajelzés.

 

Azonban minden tanfolyam kapcsán igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert, vagyis az elsajátított tudás tapasztalattal ötvözve válik valóban hasznosíthatóvá. Egyik tanítványunk ezt ki is emelte, mi pedig odafigyelünk a véleményére.

 

„Szerintem elég erős alapokat sikerült lefektetni, már csak gyakorolni kell rengeteget” – ezen a téren is igyekszünk kihozni a legtöbbet a képzésekből.

 

És bár jóval több volt a dicsérő szó, mi a kritikákra is figyelünk, megvizsgáljuk, elemezzük, és levonjuk a konzekvenciát. Ilyen volt a Python programozási tanfolyam kapcsán felmerült kérdés, amely időközben már valóban megfontolás tárgya is lett.

 

„Talán a nagyobb óraszám lehetővé tenné, hogy több Pythonnal kapcsolatos technológiát meg lehessen nézni. De úgy tudom tettetek már lépéseket ez ügyben :)”.

 

És hogy mi az, ami általánosságban tetszett?

 

„Az időpont, hogy munka után rugalmasan, online lehet tanulni. Órák videóra vétele is nagy segítség!”

 

És hogy egyik tanítványunk mit ajánl egy elvégzett Prooktatás-tanfolyam után? Egy másik Prooktatás-tanfolyamot…

 

„Az online oktatás kényelmes volt, a házik miatt 2 óra között is rákényszerültünk a tanulásra, na és az oklevélátadó hangulata. Nem hiába döntöttem úgy, hogy folytatom”

 

Minden szavatok arany, és mi kincsként is kezeljük! Köszönjük, hogy velünk tartottatok, számunkra volt öröm!

 

És természetesen örömmel tekintünk 2023 elé is, a tapasztalatokat pedig levonjuk, és ennek fényében várjuk a jelentkezéseiteket programozó képzéseinkre!

HTML / CSS
16 Szept.
19 Szept.
28 Szept.
Python
10 Szept.
21 Szept.
2 Október
PHP
24 Június
3 Szept.
28 Szept.
Full-stack
16 Szept.
19 Szept.
24 Szept.
C#
14 Szept.
23 Szept.

Tanfolyam-naptár