Hírek

Nyári webfejlesztő és programozó tanfolyamok

A nyarat sem kell végig pihenéssel és kikapcsolódással tölteni a Prooktatásnál, ugyanis több IT tanfolyamot is indítunk a nyáron! Használd ki az alkalmat és ha tudod, az akciókat!

nyári IT képzések online

Sajnos nem mindenkinek, de többünknek is több szabad ideje van a nyáron, mint az év többi részében. Ha a Te munkád is ilyen, akkor érdemes ezt az időszakot azzal töltened, hogy fejlődj, és hasznos szaktuást szerezz magadnak. Ha elutazol, az sem probléma, hiszen ha van szélessávú internet, és viszed a laptopodat, akkor bárhonnan bejelentkezhetsz.

 

Nyári webfejlesztő és programozó képzések 2023

 

1. Az alapok: Június 22. HTML/CSS képzés.
Heti két alkalom hétköznap, plusz összesen kettő szombat júliusban és augusztusban, hogy augusztus végére végezzünk, és sikeres vizsgát tudjál letenni a webfejlesztés alapjaiból.

Jelentkezés   Tematika

Figyelem: erre a tanfolyamra a tanárok, pedagógusok és a (diákigazolvánnyal rendelkező) diákok is 15% kedvezményt kapnak

A HTML-CSS tanfolyam egyben a 10 hónapos FULL-STACK WEBFEJLESZTŐ és FRONT-END PROGRAMOZÓ képzésünk első modulja is, tehát, ha van rá lehetőséged, szeptemberben folytathatod is a képzést a következő modullal.

 

2. Back-end Június 13.

Ha már ismered a HTML-t, egyből belevághatsz a back-end fejlesztésbe a PHP programnyelvvel. Különösen jó ez azoknak, akik nem szívesen bíbelődnek az ügyfelekkel, sokkal inkább egy jól megírt kódban lelik meg a szépséget :D

Jelentkezés   Tematika

Sajnos a a back-end (PHP/MySQL) tanfolyamunkra már csak egyetlen hely van.

 

3. REACT tanfolyam.
Ezzel gyorsabban tudsz Javascriptes feladatokat megvalósítani és web applikációkat létrehozni. Ráadásul a React programozó igazán keresett a magyar munkaerő piacon!

Kezdés: Június 8., de még június 13-án bekapcsolódhatsz, hiszen minden óránk visszanézhető.

Feltétel: JavaScript ismerete!

Jelentkezés  Tematika

A React tanfolyam esetében a Prooktatás volt diákjai 15% kedvezményre jogsultak!

 

4. Python UI : PySide6 - PyQt keretrendszerben

Ez is egy haladó tanfolyam, kifejezetten azoknak, akik a Python programozást már ismerik.

Start: Június 26. Csak 8 alkalom, 4 hét, nem veszi el az egész nyarat!

Tematika (3. modul)   Jelentkezés

 

5. Július 24. C# haladó tanfolyam

Mint a neve is mutatja, az azoknak való, akik már megtanultálk a C# alapjait az egyetemen vagy valahol máshol. Most itt az ideje, hogy olyan szintre fejleszd magad C#-ban, amivel már munkaképes leszel C# programozóként. Ehhez az SQL adatbázisokat is alaposan meg kell ismerned majd a képzés során.

Haladó C# Tematika

 

Ne feledd: ha egy nyaralás miatt egy vagy két alkalom ki is marad, nem a világ vége, hiszen minden tanóránkról felvétel készül, amit zárt Youtube csatornánkon bármikor visszanézhetsz.

Ha kezdő vagy, akkor arra figyelj még, hogy júliusban és augusztusban nem indítunk kezdő tanfolyamot. Ha a június 20.-i tanfolyamról lemaradsz, akkor egészen szeptemberig kell várnod a következő lehetőségre.

 

 

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
20 Április

Tanfolyam-naptár