Bezár
Hírek

Nyári kedvezményes tanfolyamok

Mostantól minden nyáron, így idén is kedvezményesen lehet tanulni a Prooktatásnál! Ráadásul júniusban induló tanfolyamainkat a nyári szünetre szabtuk, augusztus végén véget érnek.

Tanfolyamok a nyári szünetre kedvezménnyel

A nyári szünidő az év azon időszaka, amikor a legtöbben pihenésre, kikapcsolódásra és utazásra vágyunk. Azonban ez az időszak kiváló lehetőséget is kínál arra is, hogy új ismereteket szerezzünk, és személyesen fejlődjünk. Csak néhány ok, amiért érdemes egy tanfolyamot elvégezni a nyári szünidő alatt:

  • Új készségek elsajátítása
  • Szellemi frisseségünk megőrzése
  • Teljesen új emberek megismerése
  • Versenyképességünk erősítése, skill set bővítése
  • Egy tanfolyam akár szórakoztató és érdekes is lehet!

 

Mi a prooktatásnál abszolút támogatjuk mindezt, és egy különleges ajánlattal is tanulásra csábítunk:Minden, nyáron induló tanfolyamra 15% kedvezménnyel jelentjezhetsz! A weblapon olvasható árak a normális díjak, tehát azokból kell levonni a 15%-ot. Így sok pénzt spórolhatsz, ha nyáron tanulsz: a PHP backend tanfolyam esetében például majdnem 36.000 Ft-tal olcsóbban jössz ki.
 

Ráadásul a 15% kedvezmény a havi részletekben fizetőkre is vonatkozik


Így a backend tanfolyamos példánál maradva, 3 részletben történő fizetés esetén is összesen 36.000 Ft-ot takarítottál meg. 

Fontos tudnod, hogy a nyári webfejlesztő és programozó tanfolyamaink időbeosztását direkt a nyári szünthez igazítottuk: a legtöbb csak az iskolaszünet kezdetéhez közel, június második felében indul, és augusztus végéig tart. Hogy beleférjün az időkeretbe, a szokásos heti két alkalmon (hétfő-szerda, vagy kedd-csütörtök) felül összesen két szombati alkamat is beiktatunk.

 

Nyári tanfolyamok kedvezménnyel

 

Front-end (html/css) 06.24. hétfő-szerda

Front-end (html/css) 06.29, szombat

PHP Backend, június 24 hétfő-szerda

Python, 06.24 h-sz. Egyetlen hely maradt.

Python, 06.22 vagy 29, szombat

Data Engineer tanfolyam 06.24 hétfő-szerda

Django, 06.17 hétfő-szerda

Javascript, 06.15, szombat

Javascript, 06.19, hétfő-szerda

Typescript, 06.25, kedd-csütörtök

React, 06.25 kedd-csütörtök

Laravel, június 18 vagy 24-től

Angular, 06.18 (TypeScript ismerete szükséges)

Python GUI PyQt keretrendszerrel, 07.13, szombat

 

A nyári szüntre szabott Python tanfolymba csak a Python programozás fér bele. A kiegészítő, opcionális SQL képzést szeptemberben lehet elvégezni. Ehhez hasonlóan, a nyári szüntre szabott Javascript tanfolymba csak a Javascript programozás fér bele. A kiegészítő, opcionális Typescript oktatáson szeptemberben lehet részt venni.

 

A nyári szünidő alatt egy tanfolyam elvégzése remek módja annak, hogy produktívan töltsük az időnket, új ismereteket szerezzünk és személyesen fejlődjünk. Legyen szó szakmai előrelépésről vagy személyes érdeklődésünkről, a nyári IT tanfolyamaink széles választéka lehetőséget kínál minden érdeklődőnek, akár teljesen kezdő, akár haladó szinten áll, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb programozó kurzust.

HTML / CSS
22 Június
24 Június
Python
25 Április
24 Június
eleje Szept.
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
22 Június
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár