Hírek

Már csak a szombati webfejlesztő képzésre van hely

A hétköznap esti front-end webfejlesztő tanfolyamunk már betelt, viszont: van még pár hely a szombati csoportunkba! Ki ne szeretne szombatonként, napközben HTML és CSS kódokat tanulni?! Ez tényleg egy jó lehetőség, eg

Már csak a szombati webfejlesztő képzésre van hely

A hétköznap esti front-end webfejlesztő tanfolyamunk már betelt, és el is indult már. Viszont: van még pár hely a szombati csoportunkba! Ki ne szeretne szombatonként, napközben HTML és CSS kódokat tanulni?! Ez tényleg egy jó lehetőség, több okból is:

 

-  mivel kicsi a csoport, az oktató jobban ráér mindenkivel akár egyénileg is foglalkozni,

- a szombati időpont a legtöbb ember munkaidejével nem ütközik.

-  aki úgy érzi, szociális elvonási tünetei vannak, annak jó hír, hogy az órák személyesen is látogathatóak!

- aki viszont előre tudja, hogy a teljes, három hónapos tanfolyamot online kívánja végezni, az 20.000 Ft kedvezményt kap automatikusan: a front-end képzés ára 179.000 Ft, a csak online résztvevőknek csak 159.000 Ft.

A kedvezmény a részletekben fizetőkre és azokra is vonatkozik természetesen, akik a teljes webfejlesztő képzés elvégzésével akarnak programozók lenni.

 

START: 2021. JANUÁR 23.

 

Az órákat közkedvelt tanárunk, Neo tartja, akinek tényleg ez a rövidített neve, bár kinéztere egyáltalán nem hasonlít a filmből ismert Neora. Ennek ellenére a diákok szeretik, és rutinos front-end oktatóként bizony magabiztos tudással és igényes vizsgamunka-weboldalakkal végzik el nála a tanfolyamot. Kifejezetten hobbija a CSS, és saját CSS házi feladatokkal tréneli a csoportjában lévőket, hogy majd fejlesztőként semmin ne lepődjenek már meg.

 

A szombati órák első fele 9:30-kor indul és 12 órág tart, amit egy egy órás ebédszünet követ, hogy legyen idő a regenerálódásra. Ezt követően, 13 órától 15:30-ig tart a második része a hétvégi oktatásnak. Órán kívül is kell készülni, a már említett házi feladatokat kell elkészíteniük következő szombatig a leendő webfejlesztőknek.

 

Front-end tanfolyam jelentkezés és tematika itt látható.

Az online tanfolyam verzióra pedig ezen az oldalon jelentkezhetsz. Az onlineosoknak talán hasznos infó, hogy a beugró teszt és a szerződéskötés is történhet online, így a személyes megjelenés teljesen elkerülhető.

 

Bónusz:

Ha már ismered a HTML és CSS rejtelmeit, akkor ez neked szól: egy héttel később, január 30.-tól ugyanilyen időbeosztásban, tehát SZOMBATONKÉNT JAVASCRIPT programozó tanfolyam is indul a Prooktatásnál! A Javascript kurzus részleteit és tematikáját itt nézheted meg. 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár