Hírek

Már csak a szombati webfejlesztő képzésre van hely

2021-01-18

A hétköznap esti front-end webfejlesztő tanfolyamunk már betelt, viszont: van még pár hely a szombati csoportunkba! Ki ne szeretne szombatonként, napközben HTML és CSS kódokat tanulni?! Ez tényleg egy jó lehetőség, egyrészt, mivel kicsi a csoport, az oktató jobban ráér mindenkivel ak

Már csak a szombati webfejlesztő képzésre van hely
A hétköznap esti front-end webfejlesztő tanfolyamunk már betelt, és el is indult már. Viszont: van még pár hely a szombati csoportunkba! Ki ne szeretne szombatonként, napközben HTML és CSS kódokat tanulni?! Ez tényleg egy jó lehetőség, több okból is:
 
-  mivel kicsi a csoport, az oktató jobban ráér mindenkivel akár egyénileg is foglalkozni,
- a szombati időpont a legtöbb ember munkaidejével nem ütközik.
-  aki úgy érzi, szociális elvonási tünetei vannak, annak jó hír, hogy az órák személyesen is látogathatóak!
- aki viszont előre tudja, hogy a teljes, három hónapos tanfolyamot online kívánja végezni, az 20.000 Ft kedvezményt kap automatikusan: a front-end képzés ára 179.000 Ft, a csak online résztvevőknek csak 159.000 Ft.
A kedvezmény a részletekben fizetőkre és azokra is vonatkozik természetesen, akik a teljes webfejlesztő képzés elvégzésével akarnak programozók lenni.
 
START: 2021. JANUÁR 23.
 
Az órákat közkedvelt tanárunk, Neo tartja, akinek tényleg ez a rövidített neve, bár kinéztere egyáltalán nem hasonlít a filmből ismert Neora. Ennek ellenére a diákok szeretik, és rutinos front-end oktatóként bizony magabiztos tudással és igényes vizsgamunka-weboldalakkal végzik el nála a tanfolyamot. Kifejezetten hobbija a CSS, és saját CSS házi feladatokkal tréneli a csoportjában lévőket, hogy majd fejlesztőként semmin ne lepődjenek már meg.
 
A szombati órák első fele 9:30-kor indul és 12 órág tart, amit egy egy órás ebédszünet követ, hogy legyen idő a regenerálódásra. Ezt követően, 13 órától 15:30-ig tart a második része a hétvégi oktatásnak. Órán kívül is kell készülni, a már említett házi feladatokat kell elkészíteniük következő szombatig a leendő webfejlesztőknek.
 
Front-end tanfolyam jelentkezés és tematika itt látható.
Az online tanfolyam verzióra pedig ezen az oldalon jelentkezhetsz. Az onlineosoknak talán hasznos infó, hogy a beugró teszt és a szerződéskötés is történhet online, így a személyes megjelenés teljesen elkerülhető.
 

Bónusz:

Ha már ismered a HTML és CSS rejtelmeit, akkor ez neked szól: egy héttel később, január 30.-tól ugyanilyen időbeosztásban, tehát SZOMBATONKÉNT JAVASCRIPT programozó tanfolyam is indul a Prooktatásnál! A Javascript kurzus részleteit és tematikáját itt nézheted meg.