Hírek

Hosszabbak lettek a Prooktatás képzései

A Prooktatás képzései 2024-től kezdve már egy teljes évet felölelnek. A Full-stack Webfejlesztő Képzés és a Front-end Programozó Specialista képzés egyaránt 12 hónaposak lettek.

Tanulók a teljes webfejlesztő és programozó képzésen


A Prooktatásnál végezhető webfejlesztő és programozó tanfolyamokat, amik külön-külön is elvégezhetőek, nagyobb, több modulból álló képzésekbe rendezzük. Ezeknek a hosszabb képzéseknek köszönhetően egy eddig valami egész mással foglalkozó tanulónk is új szakmát szerez, amivel junior fejlesztőként már el tud helyzkedni a munkaerő piacon. Legnépszerűbb képzésünk, a Full Stack Webfejlesztő képzés eddig 10 hónapos volt, ami tíz hónap folyamatos tanulást jelent, heti 6 x 45 percben (plusz házi feladat...)


A Prooktatás képzései 2024-től kezdve már egy teljes évet felölelnek. A Full-stack Webfejlesztő Képzés és a Front-end Programozó Specialista képzés, továbbá a Back-end Fejlesztő képzések egyaránt 12 hónaposak lettek. A hardcore szofverfejlesztés esetében pedig a C# és Java programozó képzések 10 hónaposra bővültek. 

A Python Szoftverfejlesztő Képzés és Python Adatmérnök képzés viszont már 8 hónap alatt elvégezhető.

 

Miért jó ez?

A hosszabb, eddig is 10 hónapos Full-stack és Front-end képzéseink a gyakorlatban eddig is nem ritkán egy évesre nyúltak, a szünnapok és a modulok közötti kisebb szünetek miatt. Más esetben amikor valóban tartottuk a 10 hónapot, az egyes modulok között nem volt szünet, így a modult lezáró beadandó vizsgamunkát diákjaink úgy készítették el, hogy közben már egy új programnyelvet tanultak a Prooktatásnál. Ezen a helyzeten szeretnénk változatni a bővítéssel.  Az egyes modulok között több hetes szünet lesz, így a Prooktatás tanulóinak lesz idejük a tanultakat "emészteni", kicsit pihenni, illetve az önálló projektmunkájukat alaposan elkészíteni. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen a vizsgán való megfelelésen felül, pályakezdőként ezek a projektek lesznek első és eddig egyetlen referencia munkáink!

A változtatás természetesen az oktatási díj fizetését is érinti azok esetében, akik a tandíjat nem egyben, hanem havi részletekben fizetik. A képzés díja így 12 (C# és Java programozás esetén 10) hónapra oszlik el, ami a gyakorlatban kedvező havi részleteket eredményez. 

A Prooktatás tanulói általában munka mellett sajátítanak el egy új szakmát, ami bizony nem könnyű. Sok tanulónknak e mellett családja is van "nehezítésképp". Bízunk benne, hogy ezzel a változtatással könnyítünk a terheiken, és több idejük jut mind a már megismert anyagrész gyakorlására, mind pedig a nagyobb részek közötti megérdemelt pihenésre :)

 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár