Hírek

FroggyCode: Nemzetközi lett a Prooktatás

Büszkén jelenthetjük be, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Prooktatás nemzetközi szintre emelkedik, ugyanis mostantól angol nyelvű képzéseket is indítunk! Ez a FroggyCode.

FroggyCode Coding School


Az angol nyelvű webfejlesztő és programozó képzéseket egy új cég és új név, a FroggyCode alatt futnak (inspirációnk volt a Flexbox Froggy nevű CSS gyakorló játék, amin a flexbox használatát lehet gyakorolni. Akik a Prooktatásnál tanulták a CSS-t már jól ismerik).

 

Bár angol nyelven rengeteg oktatási anyag könnyen hozzáférhető, és ezeket mi is használjuk, ezek nagy része ügyesen összerakott, de előre felvett órák sorozata, és nem élő oktatás. Más képzések élőben történnek ugyan, de meglepően drágák, ezért úgy gondoltuk, külföldön is lenne igény élő, interaktív, de megfizethető és a munka mellett is végezhető IT képzésekre.

 

A nyugati igényeknek megfelelően különösen fontos szerepet kap a FroggyCode programozó képzései között a Python oktatás, de emellett indulnak szépen a webfejlesztő képzések és egy C# tanfolyam is már szervezés alatt áll. Tematikánk a Prooktatásból már ismert és kipróbált tematika, így abban egyelőre nem lesz változás. Módszertanunkon sem változtattunk: tudás felmérése az órák elején, interaktivitás és közös kódolás az órákon, gyakorló feladatok az oktatás után. Oktatóink pedig továbbra sem első sorban oktatók, hanem főállású, aktív senior fejlesztők, akik a tanított programnyelvben dolgoznak nap mint nap.

 

Tudsz segíteni? Igen! Oszd meg a FroggyCode weboldalát vagy facebook oldalát külföldi ismerőseid között, persze csak ha jól tudnak angolul.

 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár