Hírek

Akció: 2 tanfolyam egy áráért

Ha most jelentkezel június 16-án induló front-end vagy teljes webfejlesztő képzésünkre, utána ingyen vehetsz részt a Wordpress vagy a Photoshop Webdesign tanfolyamunkon!

Akció: 2 tanfolyam egy áráért

 Ha most jelentkezel június 16-án induló front-end vagy teljes webfejlesztő képzésünkre, utána ingyen vehetsz részt a Wordpress vagy a Photoshop Webdesign tanfolyamunkon! Jelentkezéskor ne felejts el a 2 in 1 akcióra hivatkozni!

Az akció kizárólag a 2021 júniusban induló html-css (front-end) tanfolyamunkon résztvevőkre érvényes.

Miért jó ez?

Ha megismered a HTML-t és a CSS-t, a Bootstrapet, és némi dinamikát is behozol a weblapodra a jQuery-k használatával, akkor már elég jó működő weblapot fogsz tudni készíteni. Ha vsizont a Photoshopot is ismered, legalábbis webdesign szempontból, akkor abban meg tudod tervezni ízlésesen, szépen, és modern design elvárásoknak megfelelően a weblapodat, amit utána lekódolsz.

Ha pedig a Wordpress-t választod, akkor azért jársz jól, mert a Wordpress a regisztrációtól kezdve az online fizetésen át rengeteg back-end funkciót nyújt, így teljes értékű weboldalakat fogsz tudni készíteni. Másokkal ellentétben viszont Te bele is fogsz tudni nyúlni a Wodpress által nyújtott design templatek kódjába, köszönhetően a HTML és CSS kódok ismeretének.

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
25 Április
9 Május
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár