Hírek

9 hónapos lett a Webfejlesztő képzésünk – itt vannak az indulási időpontok is!

9 hónap elég ahhoz, hogy egy új élet jöjjön létre. De ahhoz is elég, hogy Te kezdj bele egy új életbe! Lehet olyan munkád, ami kreatív, ami kihívásokkal teli, állandó visszacsatolást

9 hónapos lett a Webfejlesztő képzésünk – itt vannak az indulási időpontok is!

9 hónap elég ahhoz, hogy egy új élet jöjjön létre. De ahhoz is elég, hogy Te kezdj bele egy új életbe! Lehet olyan munkád, ami kreatív, ami kihívásokkal teli, állandó visszacsatolást ad, és nem utolsó sorban jól is fizet. Ráadásul, egyre inkább az a trend, hogy otthonról is végezheted. Ez a webfejlesztő szakma.

A három modulos webfejlesztő tanfolyamunkon végeztünk egy-két változtatást, igazítást, hogy megfeleljen a 2020-as piaci igényeknek. Ezek többnyire kicsi változások, a jelentős a back-end modulunk bővítése, ami az eddigi 9 hétről 13 hetesre nőtt. A változást az indokolta, hogy a Prooktatásnál végzett diákok közül azok, akiket utána a Prooktatás munkához juttatott, töbségében a back-end tudásuk által szerezték meg első állásukat új szakmájukban. Érdemes volt ezt a modult kibővíteni olyan anyagokkal, amik eddig nem képezték résézét a kurzusnak, viszont egyre inkább elvárássá váltak mára egy teljesen junior pozíció esetében is.

A back-end modul bővítése a következőket tartalmazza:

  1. Meglévő adatbázis átvétele, módosítása. Mivel a PHP nyelv nagyon elterjedt és nagyon régi is, egy webfejlesztőnek sokszor kell egy meglévő adatbázis rendszert felhasználva újat léttehoznia, vagy a meglévőt új adatokkal vagy funkciókkal kibővíteni.
  2. Autentikáció (regisztrció, fn. név és jelszó kezelés) Ez eddig is szerepelt a képzésben, de nagyon kevés idő jutott rá. Eddig!
  3. File kezelés, képek kezelése. Ez nagyon fontos, éppen a webfejlesztés során szinte mindig szükség van rá, így mostantól kiemelt figyelmet tudunk szentelni ennek a résznek.
  4. Rekurzív algoritmusok (és Treeview). Talán ma már kevésbé fontos, mint az eddigiek, de tipikus állásinterjú kérdések / feladatok megoldásához szükséges.
  5. Wordpress plugin szerkesztés, fejlesztés WP alá. A Wordpress menetelése töretlen, mivel egy WP oldal szép, elég jól SEO-ozható, könnyen szerkeszthető, ráadásul nehezen leprogramozható funkciókat (plug-in) tudunk egyszerűen hozzá illeszteni. De mi van, ha ezeken a plug-ineken módosítani szeretnénk? Mivel a Wordpress PHP alapú, erre is képesek leszünk!

 

ÁRAK

A PHP-SQL (back-end) modul bővítésével mind a három modul egységesen három hónap, 75 tanóra hosszúságú lett. A változásoknak és fejlődésnek megfelelően a webfejlesztő képzés moduljainak ára is nőtt, azonban a teljes képzés havidíját igyekeztünk szinten tartani. 2020-ban front-end modul ára változatlanul 179.000 Ft, a Javascript programozás és a back-end modul egységesen 199.000 Ft, a teljes webfejlesztő képzés havi részlete pedig bruttó 58.000 Ft (9 hónapon át). Egyben fizetőknek ebből további 8% kedvezményt adunk.

 

KEZDÉSI IDŐPONTOK

És hogy mikor lehetsz webfejlesztő? A következő tanfolyam indulási időpontok:

Január 13. HTML+CSS / hétfő-szerda / 17:30-20:00.

Január 28. HTML+CSS / kedd-csüt /  17:30-20:00.

Január 18. Photoshop Webdesign kiegészítő modul / szombat / 9:30 – 15:30

Február 1. HTML+CSS / szombat / 9:30 – 15:30

Ezen felül, ha már elvégezted a front-end modult, vagy máshonnan sajáítottad el a HTML és CSS alapismereteket, akkor 1-1 szabad hely van még január 13-án induló PHP/SQL és január 14-én induló Javascript programozó kurzusunkra is!

JELENTKEZÉS

HTML / CSS
7 Március
15 Április
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
23 Április
22 Május
24 Június
Full-stack
7 Március
15 Április
23 Május
C#
27 Március
17 Április
24 Április

Tanfolyam-naptár