Hírek

2020 szeptemberi webfejlesztő tanfolyamok

Megszületett az "órarend" őszre, már pontosan tudjuk, milyen webfejlesztő tanfolyamok és képzések indulnak szeptemberben és pontosan mikor a Prooktatásnál. Nézd meg, melyik a legjobb időpont neked és jelentkezz!<

2020 szeptemberi webfejlesztő tanfolyamok

Megszületett az "órarend" őszre, már pontosan tudjuk, milyen webfejlesztő tanfolyamok és képzések indulnak szeptemberben és pontosan mikor a Prooktatásnál. Sűrű lesz, de ne aggódj, egyszerre csak egyre kell járnod :)

Szeptember 11, péntekenként: Laravel! Heti 1 alkalom, munka mellett is remekül végezhető!


Szept. 12: szombati front-end webfejlesztő képzés. Népszerű hétvégi képzésünk, csak szombaton kell bejárni, de akkor délelőtt és délután is tanuljuk a webfejlesztést!


Szept. 12: egy hónapos PS Webdesign tanfolyam szombatonként. Munka mellett is lehetsz junior webdesigner!

Szept. 7.: Front-end Hétfő - szerda csoport. 3 hónapos alapos front-end tanfolyam este 17:30-tól. Ez egyben a webfejlesztő képzés első modulja.

Szept. 8.: Javascript Kedd-csütörtök csoport. Akik már megtanulták a HTML és CSS használatát, itt fejlesztik tovább front-end tudásukat. Valódi programozás.

Szept 8.: PHP Back-end Kedd-csütörtök csoport. Elengedhetetlen, megkerülhetetlen, tudni kell. Szintén este 17:30-tól.

Jelentkezni a weboldalunkon tudtok, érdeklődni pedig telefonon vagy emaiben! Érdemes minél előbb jelentkezni, mert tavaly szeptember 1.-re már több csoportunk is betelt...

És ha beüt a második hullám?

Akár lesz második hullám, akár nem, mindegyik fenti tanfolyam végezhető online, élőben is. A hagyományos és Online oktatás között könnyedén válthatsz a tanfolyam közepén is akár. 

HTML / CSS
15 Április
18 Május
24 Június
Python
2 Március
25 Április
24 Június
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
15 Április
18 Május
24 Június
C#
27 Március
17 Április
24 Április

Tanfolyam-naptár