Bezár
Hírek

Updatelt Laravel Tanfolyamaink: több Idő, mélyebb Tudás és új Témák

Laravel tanfolyamunk hosszabb és gazdagabb lett: API hívások szerkesztése, Authorization, Clean Code, Payment Gateway, API tesztelés, és még sok minden izgalmas technikai finomság, amire egy Laravel fejlesztőnek 2024-ben szüksége van.

Laravel tanulás


Örömmel értesítünk benneteket, hogy frissítettük Laravel tanfolyamain tematikáját. Korábban a tanfolyamok 6 hét + 3 hét időtartamúak voltak, de mostantól 2 hónap + 1 hónapra növeltük az időtartamot a teljes, Laravel alapok és Laravel haladó tanfolyam esetében. Az extra idő lehetőséget biztosít arra, hogy mélyebb és alaposabb ismereteket szerezhessetek a Laravel keretrendszerről, és hogy épp azokat a technológiákat tanuljátok, amiket most, 2024-ben használnak a Laravel fejlesztők. 


Az új tananyag részleteit és a frissítéseket megtaláljátok a tanfolyamok tantervében, melyet ezen az oldalon érhettek el: Laravel tanfolyam. A frissítéseket aláhúzással jelöltük. Az új témák között szerepel a Docker használata, amely lehetővé teszi a konténerekben történő fejlesztést és üzemeltetést, így könnyebbé és hatékonyabbá téve a fejlesztési folyamatokat. Továbbá, a kártyás fizetési integráció segítségével megtanulhatjátok, hogyan implementálhatjátok a fizetési rendszereket webes alkalmazásaitokba, biztosítva a biztonságos és zökkenőmentes tranzakciókat.
 

Ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk a Clean Code alapelvek gyakorlati alkalmazására, hogy kódotok ne csak működőképes, hanem mindenki által érthető és könnyen karbantartható is legyen.


A haladó tanfolyam során részletesen foglalkozunk a RESTful API-k fejlesztésével, autentikációval és autorizációval, így átfogó tudást szerezhettek a modern webfejlesztés legfontosabb területeiről.

Mindezek mellett, kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi csomagok és kiterjesztések fejlesztésére is, ami lehetővé teszi számotokra, hogy saját megoldásaitokat integráljátok a Laravel ökoszisztémába. Az új tematikában szerepel a tesztelési technikák részletes bemutatása is, hogy megbízható és hibamentes alkalmazásokat készíthessetek.

Ez egy jó lehetőség, hogy átfogó tudásra tegyél szert és növeld szakmai kompetenciáidat. Várunk téged is online, interaktív tanfolyamunkon, ahol tapasztalt, jelenleg is Laravelben fejlesztő oktatóink segítenek a tanulási folyamat minden lépésénél.

HTML / CSS
22 Június
24 Június
Python
25 Április
24 Június
eleje Szept.
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
22 Június
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár