Android fejlesztő

#online oktatás    #élő órák    #munkaidő után    #részletfizetéssel

Ezen a tanfolyamon megtanítunk, hogyan hozz létre jól működő app-okat Android alá.
 

 

Kotlin programnyelv

Android fejlesztő

Az android saját rendszerén kívül a Kotlin nevű programnyelvet is megismerjük, amivel az applikáció fejlesztése sokkal gyorsabbá válik. De mi ez a Kotlin? 2019-ben a Google bejelentette, hogy innentől a Kotlin a preferált programnyelv az Android platformra. Gyere és ismerd meg azt a nyelvet, amit Bruce Eckel a Java utódjának kiáltott ki!

A jelentkezés feltétele:

A tanfolyamon való részvétel feltétele valamilyen programozási nyelv ismerete (pl. C, C++, JAVA SE, PHP, JavaScript, Python, stb.). A legjobb, ha valaki már elvégezte a Prooktatás PHP vagy Javascript kurzusát, de máshol szerzett vagy más programozási nyelvben (különösen: Java) való jártasság is megfelelő. UPDATE: a Prooktatás front-end tanfolyamának sikeres elvégzése is elegendő a részvételhez!

 

TEMATIKA

Kotlin

 

Android

 

Nagyobb projektek, amiket a kurzus alatt elkészítünk

A nagyobb projektek mellett néhány mini projekt is előfordulna az órai anyagban, főleg az alapozás résznél: ezek olyan, legfeljebb 1-2 gombot és szövegmezőt tartalmazó egyképernyős kis app-ok lennének, amiken az Android alapokat gyakoroljuk.

A tanfolyam megkezdéséhez az ingyenes Android Studio nevű program szükséges. Az Android Studio-nak nem átlagos a gépigénye. Részletes specifikációt a Android Studio gépigénye bejegzés alatt találod meg. 

 

A tanfolyam időtartama 75 tanóra (13 hét) 

Bevezető Ár: 199.000 Ft 

Részletfizetés esetén: 68.000 x 3

Mire várnál?Vágj bele!