Online tanfolyamok

Online tanfolyam

Kezdés: havonta

A Prooktatás tanfolyamait akár már otthonról, ONLINE is elvégezheted! Ez egy teljes értékű tanfolyam, tehát nem előre felvett vidókból tanulsz, hanem élőben, amikor az óra a tanteremben megy, akkor tudsz bekapcsolódni a Zoom program segítségével. Ez azt jelenti, hogy a fizikailag ott ülő tanulókhoz hasonlóan együtt írjátok a kódot a tanárral, és együtt beszélitek meg a problémás részeket, ha elakadtok, illetőleg azonnal választ kapsz kérdéseidre.

A tanfolyam során megírni szükséges teszteket és vizsgát is online fogod tudni beadni. A tanórákon kívüli kommunikációt pedig a fejlesztők körében nagyon népszerű Slack nevű chatprogram segíti.

Ha esetleg mégis lemaradnál, az óra teljes videó anyagát visszanézheted egyszerűen, privát Youtube csatornánkon keresztül.

Amennyiben ONLINE szeretnéd a teljes tanfolyamot részt venni, úgy 20.000 Ft kedvezményt kapsz mindegyik nagy (két vagy három hónapos) tanfolyamunk árából. 

 

Mit tanulhatsz meg ONLINE?

1. Modul: Front-end fejlesztés
HTML, CSS, Javascript, Bootstrap

Egy webfejlesztő számára az első és legfontosabb lépés a Front-end elsajátítása. A webfejlesztő ezzel alkotja meg a weboldal kinézetét desktop gépen és mobiltelefonon egyaránt. A HTML és CSS alapok megismerése a mai online világban már alapvető dolog.

Ára: az Online kedvezménnyel 159.000 Ft. (vagy 55.000 x 3)

Tematika

 

2. Modul: Back-end programozó PHP + MySQL

PHP + MySQL adatbázis fejlesztő rendszerek elsajátítása nagyon fontos. Ezzel már felhasználóktól kérünk be adatokat, tároljuk őket és akár saját admin felületünkön kezelhetjük azokat. Munkavállalás szempontjából ez a legfontosabb modul, mivel a PHP és SQL rendkívül széleskörűen elterjedtek.

Ára: az Online kedvezménnyel 179.000 Ft. (vagy 61.000 x 3)

Tematika

 

3. Modul: JavaScript

A JavaScript a jövő program nyelve, ez nem is lehet kérdés. A JS egy multifunkcionális, hihetetlen népszerű programnyelv, amivel programozhatunk, web appokat, játékokat, animációkat, intelligens kérdőíveket, valamint kommunikálhatunk vele a felhasználó és egy adatbázis között. Folyamatosan fejlődik és bővül .

Ára: az Online kedvezménnyel 179.000 Ft. (vagy 61.000 x 3)

Tematika

 

Teljes webfejlesztő képzés

Az 1. 2. és 3. modul elvégzésével teljes értékű junior webfejlesztő leszel. Innen már csak rajtad múlik, melyik munkakörben melyik irányba fejlődsz tovább.

Ára: itt kaphatod meg legnagyobb kedvezményt! A  9 hónapos online képzés ára csak 419.000 Ft (vagy 51.000 x 9).

 

Az online résztvevő diákok számára -szemben a személyesen bejárókkal- nem tudunk számítógépet biztosítani!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008338