Tanfolyamok

FULL-STACK WEBFEJLESZTŐ KÉPZÉS

2021-09-25

full stack webfejlesztő-képzés

A full-stack fejlesztő széleskörű tudással rendelkezik: a front-endet és a back-endet is ismeri, így mindenhol bevethető – vagy egy teljes weboldal elkészítése rábízható. A full-stack webfejlesztő képzés három külön modulból áll, amelyekre külön-külön is lehet jelentkezni. Az igazi, modern elvárásoknak megfelelő weboldal készítéséhez viszont az alábbi három modul mindegyikét ismerni kell.

Első lépésként megismerkedünk a HTML programozással*, mindennek az alapjával, majd a reszponzivitáshoz elengedhetetlen CSS-sel, felpörgetjük a weboldal fejlesztést a Bootstrappel, és végül belekóstolunk a programozásba a jQuery megismerésével. Ez az első modul.

A második modulban megismerkedünk a JavaScript-tel, ami már egy igazi programnyelv, napjainkban a webfejlesztés elengedhetetlen része.  Nem csak a front-end részét tanuljuk meg a JavaScript programozásnak, hanem megismerkedünk a szerver oldali programozással, a Node.js-sel, és egy modern, rugalmas adatbázissal, a MongoDB-vel is.  Nem véletlen, hogy ez a leghosszabb tanfolyamunk: 4 hónap, 100 tanóra.

A harmadik modul egyértelműen a back-endről szól. A PHP programnyelv elsajátítása mellett alaposan megismerjük a MySQL adatbázisok használatát is. Ez rendkívül fontos, hisz ezekkel az eszközökkel tárolunk el adatokat a felhasználókról, vagy mutatunk meg nekik adatokat az adatbázisunkból. Ráadásul a PHP nyelv ismeretével la legkönnyebb elhelyezkedni az informatika területén!

 

A 3 modulra való együttes szerződés esetén lényegesen kedvezőbb árat kapsz, mint az egyes tanfolyamokra külön-külön!
A 2. és 3. modul felcserélhető, mindegy, melyiket tanulod meg előbb.


* HTML programozó nem létezik. A HTML egy leíró nyelvként egy weboldal tartalmát határozza meg (szöveg, kép…). A CSS pedig azt írja le, hogy az adott tartalom, hogyan is nézzen ki különböző eszközökön futtatva.


Itt részletesebben is olvashatsz a 3 modulos full-stack webfejlesztő képzésről
 

Miért várnál? Vágj bele valamelyik programozó képzésünkbe!


ÁRAK ÉS ÓRASZÁMOK

 

1. modul: Front-end

Front-end fejlesztő
(HTML+CSS, JavaScript+jQuery,
Bootstrap)
időtartam: 75 tanóra (3 hónap)
ÁR: 179.000 Ft

2. modul:  JavaScript + Node.js (OOP) programozó képzés

Javascript
(Node.js + Mongo DB)
időtartam: 100 tanóra (4 hónap)
ÁR: 249.000 Ft

3. modul: PHP és MySQL, azaz back-end

Adatbázis fejlesztő
időtartam: 75 tanóra
ÁR: 199.000 Ft

Részletes tematikát az egyes tanfolyamok neveire kattintva olvashatsz.

A három tanfolyam együttes ára: 627.000 helyett 529.000 Ft
Részletfizetés esetén: 58.000 Ft x 10 hó