Tanfolyamok

FRONT-END WEBFEJLESZTŐ SPECIALISTA

2021-09-25

Azt programozni, amit látsz, erről szól ez a három modulból álló képzés. A front-endesek feladata a weboldalak és applikációk megjelenésének programozása, tehát annak a felületnek a kialakítása, amin a felhasználók kapcsolatba lépnek velünk.

Front-end Webfejlesztő programozó tesztre jelentkezés

Első lépésként megismerkedünk a HTML programozással*, mindennek az alapjával, majd a reszponzivitáshoz elengedhetetlen CSS-sel, felpörgetjük a weboldal fejlesztést a Bootstrappel, és végül belekóstolunk a programozásba a jQuery megismerésével. Ez az első modul.

A második modulban megismerkedünk a JavaScript-tel, ami már egy igazi programnyelv, napjainkban a webfejlesztés elengedhetetlen része.  A front-end JavaScript programozáson felül praktikus okból (és hogy a megszerzett tudás még piacképesebb legyen) belenyúlunk a JS back-end részébe is Node.js és MongoDB elsajátításával.

A harmadik modul során egy magas szintű JavaScript keretrendszerben való programozást fogsz elsajátítani. Itt választhatsz a három legelterjedtebb rendszer közül: Vue.js (3 hónap), React programozó (3 hónap) és Angular fejlesztő közül választhatsz.  Ezzel a tudással  leszel front-end  specialista.

A 3 modulra való együttes szerződés esetén lényegesen kedvezőbb árat kapsz, mint az egyes tanfolyamokra külön-külön!

A 3 modulból álló képzést egy rövidebb, 6 hetes Ionic tanfolyammal is kiegészítheted, amivel képes leszel a meglévő programodból mind Androidon, mint iOS-en futó mobil applikációt faragni.

* HTML programozó nem létezik. A HTML egy leíró nyelvként egy weboldal tartalmát határozza meg (szöveg, kép…). A CSS pedig azt írja le, hogy az adott tartalom, hogyan is nézzen ki különböző eszközökön futtatva.

 

ÁRAK ÉS ÓRASZÁMOK

 

1. modul: Front-end

Front-end fejlesztő
(HTML+CSS, JavaScript+jQuery,
Bootstrap)
időtartam: 75 tanóra (3 hónap)
ÁR: 179.000 Ft

2. modul:  JavaScript + Node.js (OOP) programozó képzés

Javascript
(Node.js + Mongo DB)
időtartam: 100 tanóra (4 hónap)
ÁR: 249.000 Ft

3. modul: JS keretrendszerek közül választási lehetőségek:

 

 

Részletes tematikát az egyes tanfolyamok neveire kattintva olvashatsz.

 

A három tanfolyam együttes ára: 627.000 helyett 529.000 Ft
Részletfizetés esetén: 58.000 Ft x 10 hó

Amennyiben a 3. modulnak az Angulart választod, akkor a teljes képzés ára:
677.000 Ft helyett 577.000 Ft.
Részletfizetés esetén: 58.000 Ft x 11 hó