Vizsgamunkák

Köszönjük a bizalmát mind azoknak, akik nálunk, a mi módszerünkkel tanulta meg a web fejlesztés alapjait. A legnagyobb büszkeség számunkra a jó vizsgamunka, amit ti készítettetek.

Köszönjük!

Prooktatás

html-css-prooktatas-png-white-01

Gödény Éva vizsgamunkája

az emberiség egyik álmát, a Mars utazást mutatja be. Kíváló színekkel, gyönyörű hero sliderrel és eredeti designnal. Az aljára bónuszként egy tökéletes űrlap és egy ügyes vélemény-scroller is került.

Front-end tanfolyam: HTML+CSS JQuery

PHP-Mysql-Prooktatas-png-white-01

Takács Csaba (vizsgamunkája)

remekül csinálta meg a PHP / SQL tanfolyam végén vizsgamunkáját. A feladat egy olyan étlap volt, ahol minden ételt módosíthatunk, vagy újat adhatunk hozzá egy felhasználó barát admin felületről. Étel kategóriák is vannak, amiket ugyaninnen menedzselünk. Jó lett!

Back-end: PHP MySQL tanfolyam

JavaScript-prooktatas-png-white-01

Tóth Annabella (vizsgamunkája)

vérbeli programozó. Bár később elvégezte a Prooktatás Javascript tanfolyamát, ezt a weboldalt még a front-end modul után készítette, csak pár óra JQuery tanulás után. Van itt egy igazán különleges animáció és egy különleges játék is! És persze maga a weboldal se kutya - inkább róka.

JavaScript tanfolyam: JavaScript alapok, JQuery, node.js

html-css-prooktatas-png-white-01

Lenkei Zoltán (vizsgamunkája)

magasra tette a lécet a one-page design weblapok számára. Profi kivitelezés, ügyes grafikai megoldások, szép áttűnések, parallax és egyéb jQuery trükkök teszik ezt egy kivételesen jó front-end webfejlesztő vizsgamunkává.

Front-end tanfolyam: HTML+CSS JQuery

JavaScript-prooktatas-png-white-01

Sipeki Zsolt vizsgamunkája

Társadalmilag hasznos díjunkat Sipeki Zsolt nyerné el. De nem csak ezért szeretjük vizsgamunkáját, hanem mert szuper igényes, és a mobil menüje is menő. A legördülő információs részt pedig sok közintézmény weblapja is átvehetné...

JavaScript tanfolyam: JavaScript alapok, JQuery, node.js

html-css-prooktatas-png-white-01

Nadál Ingrid (vizsgamunkája)

nagyon ügyesen helyezett el egy videót a front-end tanfolyamot lezáró vizsgamunkájában. A háttérben marad, látványos, de nem zavaró, és alacsony marad a fő szál terhelése is. Ráadásul Ingrid vérbeli web-fejlesztőként Bootstrap nélkül készítette el ezt a kifejezetten igényes weboldalt

Front-end tanfolyam: HTML+CSS JQuery