Kedvenc vizsgamunkáink

Gödény Éva vizsgamunkája az emberiség egyik álmát, a Mars utazást mutatja be. Kíváló színekkel, gyönyörű hero sliderrel és eredeti designnal. Az aljára bónuszként egy tökéletes űrlap és egy ügyes vélemény-scroller is került.

Lenkei Zoltán magasra tette a lécet a one-page design weblapok számára. Profi kivitelezés, ügyes grafikai megoldások, szép áttűnések, parallax és egyéb jQuery trükkök teszik ezt egy kivételesen jó front-end webfejlesztő vizsgamunkává.

Nadál Ingrid nagyon ügyesen helyezett el egy videót a front-end tanfolyamot lezáró vizsgamunkájában. A háttérben marad, látványos, de nem zavaró, és alacsony marad a fő szál terhelése is. Ráadásul Ingrid vérbeli web-fejlesztőként Bootstrap nélkül készítette el ezt a kifejezetten igényes weboldalt.

Társadalmilag hasznos díjunkat Sipeki Zsolt nyerné el. De nem csak ezért szeretjük vizsgamunkáját, hanem mert szuper igényes, és a mobil menüje is menő. A legördülő információs részt pedig sok közintézmény weblapja is átvehetné...

Takács Csaba remekül csinálta meg a PHP / SQL tanfolyam végén vizsgamunkáját. A feladat egy olyan étlap volt, ahol minden ételt módosíthatunk, vagy újat adhatunk hozzá egy felhasználó barát admin felületről. Étel kategóriák is vannak, amiket ugyaninnen menedzselünk. Jó lett!

Tóth Annabella vérbeli programozó. Bár később elvégezte a Prooktatás Javascript tanfolyamát, ezt a weboldalt még a front-end modul után készítette, csak pár óra JQuery tanulás után. Van itt egy igazán különleges animáció és egy különleges játék is! És persze maga a weboldal se kutya - inkább róka.

Vizsgamunka