Hírek

Webfejlesztő képzés - munka garanciával

Eddig is segítettük a nálunk végzett újdonsült webfejlesztőket, hogy álláshoz jussanak. Van, akinek csak az önéletrajzát pofoztuk ki, de vannak többen, akiket sikeresen álláshoz juttattunk. Mostantól viszont ha állásra nem is, munkára garanciát tudunk vállalni! Új testvér vállalk

Webfejlesztő képzés - munka garanciával

Eddig is segítettük a nálunk végzett újdonsült webfejlesztőket, hogy álláshoz jussanak. Van, akinek csak az önéletrajzát pofoztuk ki, de vannak többen, akiket sikeresen álláshoz juttattunk. Mostantól viszont ha állásra nem is, munkára garanciát tudunk vállalni! Új testvér vállalkozásuk, a webfejlesztéssel foglalkozó Pro Online fizetett projekt munkákat fog tudni adni minden új diákunknak, akik legalább két modulunkat legalább 90%-os eredménnyel elvégezték. Népszerű, keresett párosítások: frontend+back-end, vagy back-end+ DRUPAL.

Ezen felül, igény esetén tartós állás megtalálásában továbbra is szívesen segítünk, ami persze könnyebb lesz, ha projekt munkákkal már végigvittél egy-két projektet. Viszont, a legtöbb hasonló oktató céggel ellentétben, a Prooktatásnál semmilyen állást vagy munkát nem kötelező elfogadni.

HTML / CSS
2 Május
31 Május
20 Június
Python
18 Júli
5 Szept.
PHP
3 Május
13 Június
Full-stack
2 Május
31 Május
20 Június
C#
20 Május
23 Szept.