Bezár
Hírek

Webfejlesztő képzés - munka garanciával

Eddig is segítettük a nálunk végzett újdonsült webfejlesztőket, hogy álláshoz jussanak. Van, akinek csak az önéletrajzát pofoztuk ki, de vannak többen, akiket sikeresen álláshoz juttattunk. Mostantól viszont ha állásra nem is, munkára garanciát tudunk vállalni! Új testvér vállalk

Webfejlesztő képzés - munka garanciával

Eddig is segítettük a nálunk végzett újdonsült webfejlesztőket, hogy álláshoz jussanak. Van, akinek csak az önéletrajzát pofoztuk ki, de vannak többen, akiket sikeresen álláshoz juttattunk. Mostantól viszont ha állásra nem is, munkára garanciát tudunk vállalni! Új testvér vállalkozásuk, a webfejlesztéssel foglalkozó Pro Online fizetett projekt munkákat fog tudni adni minden új diákunknak, akik legalább két modulunkat legalább 90%-os eredménnyel elvégezték. Népszerű, keresett párosítások: frontend+back-end, vagy back-end+ DRUPAL.

Ezen felül, igény esetén tartós állás megtalálásában továbbra is szívesen segítünk, ami persze könnyebb lesz, ha projekt munkákkal már végigvittél egy-két projektet. Viszont, a legtöbb hasonló oktató céggel ellentétben, a Prooktatásnál semmilyen állást vagy munkát nem kötelező elfogadni.

HTML / CSS
22 Június
24 Június
Python
25 Április
24 Június
eleje Szept.
PHP
30 Április
1 Június
24 Június
Full-stack
22 Június
24 Június
C#
17 Április
13 Május
eleje Szept.

Tanfolyam-naptár