III. Tartalomkezelő rendszerek (Drupal)

Kezdés: 2018 június 25. (jelentkezők igényének figyelembe vételével)

Ha még nagyobb feladatot veszünk a nyakunkba, és nagy mennyiségű adattal kell dolgoznunk, akkor már kénytelenek leszünk valamilyen tartalomkezelő rendszert használni. Ezeket már egyszerre több személy, egyidőben tudja fejleszteni és segítik a felhasználók közötti kommunikációt is. Itt fontos lesz majd jó adatelemző képesség, amely nagy mértékben hozzájárul az oldal könnyű használatához. Mi a Drupal tartalomkezelőt választottuk, ezt kezdjük el megismerni és megérteni a működését.

A Drupal alkalmas internetes publikációk, híroldalak készítésére. Gyakran használják közösségek kialakítására (ahol a tartalomfejlesztés másodlagos szerepet kap). Alkalmas egyedi tartalomkezelési igények kielégítésére is.

Használata nagyon sokrétű és alkalmazkodó. Sok iskola, egyesület és szervezet használja a Drupalt, de informatikával, adatbányászattal foglalkozó oldalak is működnek Drupal alapon pl.: ubuntu.hu, SZTAKI Adatbányászat és Webes Keresés Kutatócsoport. Továbbá az amerikai kormányzatban is több oldal található:https://www.nih.gov/

Tematika:

A tanfolyam időtartama: 48 tanóra (8 hét)

Ára: 118.000 Ft

(Részletfizetés esetén 2 x 60.000)

A tanfolyamra való jelentkezéshez kattints ide: